Dexter
Moderator: Meeskond
Re: Dexter
8x09 oli küll väga hea episood.
Kolm osa veel jäänud ja mul on kuri kahtlus, et nad ei suuda otsi rahuldavalt kokku tõmmata.
Spoiler :
Selles see kogu iva ongi, et neid otsi vaevalt rahuldavalt kokku tõmmatakse. Ma nii arvasin enne hooaja algust, et sellest tuleb 2. hooaeg steroididel, aga ei, PIKACHU KNOWS EVERYTHING.
There was a HOLE here. It's gone now.
Päris huvitav on paralleelselt vaadata Dexter'i ja Breaking Bad'i viimaseid hooaegu. Ühte vaadates tunned, et seinad tõmbuvad koomale ja lõpp läheneb, iga stseen on tähtis ja stsenaristidel on ideed, mis suurepäraselt ekraanile tuuakse (see oli Breaking Bad'i kohta, kui keegi veel aru ei saanud). Teises näed, kus stsenaristidel pole mingeid ideid ega suunda. Sihitult tuuakse peaaegu igas osas uusi tegelasi ja storyline'e sisse. Ma kujutasin alati Dexter'i viimast hooaega ette sellisena, et Dexter on jooksus ja hooaeg keskendub ainult temale ning tükk tüki haaval panevad inimesed järjest kokku, mis värk temaga tegelikult on. Ei mingeid hooajalisi villaineid ega tegelasi, kes on "ainsad inimesed, kes Dexterit täielikult mõistavad" (nagu tõsiselt, palju neid "ainsaid" on juba?). See praegune viimane hooaeg on lihtsalt pask, pardon my french. Ainult 3 osa veel õnneks.
8.10
Mulle ei meeldi, kui viimastes hooaegades hakatakse sihilikult tooma liigseid viiteid varasematele hooaegadele ja sarja nurgakividele. Nagu Communitys 4. hooaeg väga palju oli. Eilses-üleeilses osas nt see kill roomi teema. Nagu poleks asi veel piisavalt obvioosne, siis Harry peab veel mainima kah, et "ou Dex sa pole seda nii kaua teinud". Harry'ga oli veel see nõu andmine, kui Dexteril see dilemma oli lõpus, ka suht hilaar. No nii seosetu nõuanne kui üldse olla saab. Remar meeldis mulle esimesed kaks hooaega, sest ta pakkus seltsi inimesele, kes absoluutselt ei sobinud päris maailma, aga nüüd, kui Dexter pole nagunii enam see, kes ta alguses oli, siis ta on ikka vägagi rudimendiks muutunud ja lihtsalt seletab kuskil nurgas ja täiendab Dexteri t'sid ja i'sid.
Saxon meenutab mulle mingid kombinatsiooni sellest Ken'i nukust ja Ryan Goslingust. Srsly, kui palju meiki sellele tüübile pannakse. Kogu selle marmori all näeb ta ikka väga kahvatu ja kivinägu välja. Samas, ütleks, et selle suhteliselt lameda hooaja üks huvitavamaid asju. Aga seda puhtalt näitleja eripära poolest, tegelaskuju ja tema seotus looga on igav ja ärakasutatud motiiv.
Lol'ima pani ka kogu see Argentiina asi. Dexter oli sellest Debile rääkides sama elevil nagu Harrison Kellogseid süües vms. See "We're going to Argentina" ning siis see pilk, suht totakas. Ja tõesti, viimase 2 hooajaga olen tõeliselt Debile kaasa tundma hakanud. Vb ainuke hea dramaatiline saavutus selle sarja stsenaristide poolt.
Feelisin tõsiselt Debi ja küsisin mõttes pmst samu küsimusi, mida ta valjult Dexteri käest.
Lugu suurt ei koti, tahaks lihtsalt näha, kui suure laiskusega Showtime pääseb ehk siis kui vähe peavad seal inimesed tööd tegema, et ikka hooaeg välja venitada, kuigi näiliselt on stsenaarium suures osas võttepäeval valmis mõeldud.
Väike OT Batistaga seoses
Mulle ei meeldi, kui viimastes hooaegades hakatakse sihilikult tooma liigseid viiteid varasematele hooaegadele ja sarja nurgakividele. Nagu Communitys 4. hooaeg väga palju oli. Eilses-üleeilses osas nt see kill roomi teema. Nagu poleks asi veel piisavalt obvioosne, siis Harry peab veel mainima kah, et "ou Dex sa pole seda nii kaua teinud". Harry'ga oli veel see nõu andmine, kui Dexteril see dilemma oli lõpus, ka suht hilaar. No nii seosetu nõuanne kui üldse olla saab. Remar meeldis mulle esimesed kaks hooaega, sest ta pakkus seltsi inimesele, kes absoluutselt ei sobinud päris maailma, aga nüüd, kui Dexter pole nagunii enam see, kes ta alguses oli, siis ta on ikka vägagi rudimendiks muutunud ja lihtsalt seletab kuskil nurgas ja täiendab Dexteri t'sid ja i'sid.
Saxon meenutab mulle mingid kombinatsiooni sellest Ken'i nukust ja Ryan Goslingust. Srsly, kui palju meiki sellele tüübile pannakse. Kogu selle marmori all näeb ta ikka väga kahvatu ja kivinägu välja. Samas, ütleks, et selle suhteliselt lameda hooaja üks huvitavamaid asju. Aga seda puhtalt näitleja eripära poolest, tegelaskuju ja tema seotus looga on igav ja ärakasutatud motiiv.
Lol'ima pani ka kogu see Argentiina asi. Dexter oli sellest Debile rääkides sama elevil nagu Harrison Kellogseid süües vms. See "We're going to Argentina" ning siis see pilk, suht totakas. Ja tõesti, viimase 2 hooajaga olen tõeliselt Debile kaasa tundma hakanud. Vb ainuke hea dramaatiline saavutus selle sarja stsenaristide poolt.
Spoiler :
Lugu suurt ei koti, tahaks lihtsalt näha, kui suure laiskusega Showtime pääseb ehk siis kui vähe peavad seal inimesed tööd tegema, et ikka hooaeg välja venitada, kuigi näiliselt on stsenaarium suures osas võttepäeval valmis mõeldud.
Spoiler :
Väike OT Batistaga seoses
Spoiler :

- Ralf
- love <3
Üks parimaid finalesid, mida ma ei vaadanud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Viimane episood...WTF??
Spoiler :
(22:05:43) <iLevel> 3/10 sounds about right
(22:06:12) <iLevel> ei mäletagi millal viimati mõnda sarja finaali vaatasin, mis niivõrd külmaks jättis
(22:06:23) <iLevel> äkki see oligi point
(22:06:27) <iLevel> tahtsid meist ka Dexteri teha
(22:06:12) <iLevel> ei mäletagi millal viimati mõnda sarja finaali vaatasin, mis niivõrd külmaks jättis
(22:06:23) <iLevel> äkki see oligi point
(22:06:27) <iLevel> tahtsid meist ka Dexteri teha
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Huvitav, et kui präegast rewatchida esimesi hooaegu, kas need tunduks ikka nii head, nagu me mäletame neid aastaid tagasi olevat? Või on seal mingi suurem aja ja ära harjumise faktor, miks kurat selle sarja viimased hooajad ikka nii pasad tunduvad..Otseselt neid vihatud elemente ala need blondid eided and whatnot mind ei häirinud, erinevalt paljudest. Aga lihtsalt ei töödanud, probleem oli suurem. Õigesti tegid need, kes peale nõrka kuuenda hooaja algust selle sarja sealmaal pooleli jätsid. Viimased 3 hooaeg oli ikka paras jama. Ja sellest finaalist, mille vaatamise ma just mõned minutid tagasi lõpetasin, ei tahaks väga rääkidagi. Mida kuradit see veel olema pidi.
Ma alustasin Dexteri vaatamist selle aasta jaanuari lõpus ja ikka suht nobedalt lasin neljanda hooajani välja. Viienda hooajaga ei jõudnud lõppu enne juunit ja siis ma suht sundisin end viimastest hooaegadest läbi närima.
There was a HOLE here. It's gone now.