Raamatud
Moderator: Meeskond
Loen ja loen väga palju. Lemmikraamat on ilmselt Dan Browni "Pettepunkt", mille ma just mõned päevad tagasi lõpetasin.
Ise piirdnud rohkem krimivalda ( Toimiku seeriad, Patricia Cornwell, Agatha Christie), kuid eks fantaasia läheb ka peale. LotRid ja Potterid olen ikka läbi lugenud. Ning "Ãudne Eesti" on ka päris hea raamat. ;)
Samut meeldivad ka Jaan Krossi teosed.
Hetkene "öökapiraamat" on "Miss Marple'i kogutud lühijutud" A.Christie'lt.
Ise piirdnud rohkem krimivalda ( Toimiku seeriad, Patricia Cornwell, Agatha Christie), kuid eks fantaasia läheb ka peale. LotRid ja Potterid olen ikka läbi lugenud. Ning "Ãudne Eesti" on ka päris hea raamat. ;)
Samut meeldivad ka Jaan Krossi teosed.
Hetkene "öökapiraamat" on "Miss Marple'i kogutud lühijutud" A.Christie'lt.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Kunagi ma lausa neelasin raamatuid, lugesin liigagi palju, nüüd vahepeal kadus see entusiasm raamatute vastu ära, kuid hetkel on kavas lugeda Dan Browni "Inglid ja Deemonid" ning "Da Vinci kood", mis mul jõuludest saati, kuid kahetsusväärselt lugemata. Kuid aega on varutud ka Hašeki "Vahva sõdur Švejki juhtumistele", Wilde`i "Dorian Gray portreele"
ja Hugo "Jumalaemakirik Pariisis" läbilugemisele.
Kunagised lemmikud raamatutest on kindlast sarjast "Seiklusjutte maalt ja merelt". Nt. "Eršoti kraater" on mälus paremini säilinud.
ja Hugo "Jumalaemakirik Pariisis" läbilugemisele.
Kunagised lemmikud raamatutest on kindlast sarjast "Seiklusjutte maalt ja merelt". Nt. "Eršoti kraater" on mälus paremini säilinud.
- Ralf
- love <3
Lugesin läbi Bret Easton Ellise "Ameerika psühhopaat", suurepärane oli. Läks natuke liiga võikaks kätte, aga kui teid naisepeaga suhuvõtmist harrastamine, silmamunade väljakoukimine ja käega inimkõride väljatõmbamine huvitab, siis soovitan igati.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Fletchu wrote:Lugesin läbi Bret Easton Ellise "Ameerika psühhopaat", suurepärane oli. Läks natuke liiga võikaks kätte, aga kui teid naisepeaga suhuvõtmist harrastamine, silmamunade väljakoukimine ja käega inimkõride väljatõmbamine huvitab, siis soovitan igati.
uuh, sounds like my kind of a book! ;)
heh, tegelt ma ka palju ei loe. pigem ütleks, et ma ei loe üldse. aga mu lemmikraamat on kindlasti "Kellavärgiga apelsin".
praegult loen Anthony Kiedise biograafiat "Scar tissue".