Halvale teele
Moderator: Meeskond
Re: Halvale teele
Vaata hooaeg lõpuni.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Oli tõesti. Dean Norris oli fantastiline.
Last edited by Forzelius on 13. August 2013, 03:35, edited 1 time in total.

5x09
Spoiler :
Päevik | 2021

Dean Norris oli jah jõhkralt võimas. Mul endal pidi süda paar ollie't tegema, kui tüübi ilmet nägin ekraanil.
There was a HOLE here. It's gone now.
Karm andmine. Kas ma olin ainus, kes arvas, et
Taaskord peab kiitma BrBa muusikavalikut. Isiklikult ei kuulaks sellist asja vabal ajal mitte kunagi, aga vot siia sarja sobib ikka suurepäraselt. 4. hooaja viimases paaris osas jäi samamoodi positiivselt meelde.
Spoiler :
Taaskord peab kiitma BrBa muusikavalikut. Isiklikult ei kuulaks sellist asja vabal ajal mitte kunagi, aga vot siia sarja sobib ikka suurepäraselt. 4. hooaja viimases paaris osas jäi samamoodi positiivselt meelde.

Kurat, no see oli küll nagu nõgestes onamine.
Ebareaalselt hingemattev.
Ebareaalselt hingemattev.
There was a HOLE here. It's gone now.
Ilus kokkuvõte, sisaldab spoilereid. http://www.youtube.com/watch?v=iQ_gEa14Otk
Igaljuhul lõpetasin just s05e09'ga ja see sari on lihtsalt eepiline, kuidas otsasid kokku tõmmatakse, millised üleminekud, cliffhangerid jne...võimas.
Igaljuhul lõpetasin just s05e09'ga ja see sari on lihtsalt eepiline, kuidas otsasid kokku tõmmatakse, millised üleminekud, cliffhangerid jne...võimas.
Holy mother of fucking GOD? Mida cliffhangerit holy shit, täiesti piixus no words kui epic.