Lilo ja Stitch
Lilo & Stitch
Palju paksu pahandust ja veel rohkem nalja saab, kui väike üksildane Hawai tüdruk Lilo esitab oma soovid langevale tähele. Tema unistuseks on saada endale sõber, keegi kes oleks alati temaga. Tema palvele vastab aga galaktika kõige müstilisem olend nimega "Eksperiment 626", kes on põgenik planeedilt Turo. Lilo paneb talle nimeks Stitch. Stitchi loojaks on hull teadlane Jumba, ke on loonud oma ebaseadusliku leiutise kuulikindlaks, tulekindlaks ja suuteliseks mõelda kiiremini kui superarvuti.
Seni kui Lilo ja Stitch uute pahandustega hakkama saavad, saadetakse planeedilt Turo hullteadlane Jumba koos planeedi Maa eksperdiga, et too Stichi tagasi vangistusse tooks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Lilo ja Stitch
Moderator: Meeskond
Re: Lilo ja Stitch
IMO üks omapärasemaid teoseid Disney repertuaaris. Väga mõnus lugu, lahedad tegelaskujud, parajalt mõistlik lõpplahendus, hea muusikavalik. 8,5/10
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Mitte et ma eelnevalt oleks filmi peale mõelnud, aga millegipärast arvasin alati, et Lilo on tulnuka nimi ja Stitch on väike tüdruk. My whole life has been a lie.
Päris mõnus vaatamine, jättis sellise üle keskmise Disney filmi mulje. Lilo ja Nani pere lugu oli kurb, tekitas kaastunnet. Stitch oli äge pisike põrguline, lõpus oleks võinud jääda ta rohkem äkiliseks ja ettearvamatuks. Just need omadused meeldisid mulle, ta polnud mingi tavaline armas kaisukaru. 7/10
- Ralf
- love <3
8/10
Pixie wrote:arvasin alati, et Lilo on tulnuka nimi ja Stitch on väike tüdruk. My whole life has been a lie.
Mul oli eile selline ilmutus "Bambi"-ga, kui sain filmi vaadates teada, et ta on isane, mitte emane.
"Lilo & Stitch" on küll üks Disney omapärasemaid ja minu meelest ka südamlikumaid joonisfilme. Igatahes minu südames ja hinges vajutas täpselt õigetele klahvidele. 3D arvutigraafikaga loodud üksikud elemendid, Elvis Presley muusika, terane dialoog ning troopiline Hawaii õhustik olid ka kõik sellised väikesed boonused, mis aitasid filmi meeldejäävamaks ning silmatorkavamaks muuta. Ja Stitch on lihtsalt awesome.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Sa said mu @ Elvis. Lükkan asja kohe järjekorra etteotsa. Selline hea Hollywoodi multikas kuluks ära. ^_^
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Level wrote:Sa said mu @ Elvis. Lükkan asja kohe järjekorra etteotsa. Selline hea Hollywoodi multikas kuluks ära. ^_^

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Nähtud palju aastaid tagasi aga jättis väga hea mulje. Huvitav ning vägagi südantsoojendav, kindlasti Disney klassika hulka kuuluv. Ka animatsioon iseenesest oli mõnus ja sujuv, silmadele hea puhkus.