Vihje

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Vihje

Post by Cochrane »

Vihje
Clue (1985)

Kuus inimest kutsutakse õhtusöögile. Nende võõrustaja, hr. Boddy (Lee Ving) annab igaühele neist erinevad relvad, kustutab siis tuled ja kui valgus taastub, on keegi hr. Boddy tapnud. Peokülalised asuvad maja läbi otsima, et leida, kas mõrvariks oli keegi salapärane seitsmes inimene, kes seda tegi. Õhtu jooksul ilmub välja teisigi, kes oma elu kaotavad. Teener Wadsworthil (Tim Curry) on oma idee süüdlase osas ja ta taastab õhtu sündmused, et tõde teada saada....

Täielikku tutvustust loe siit.
Audrey
Raevunud härg
Raevunud härg

Re: Vihje

Post by Audrey »

Minu üks suur lemmikutest! Ma ei tea, mitmendat korda ma oma atmosfäärist siin juba jahun, aga tõesti - järjekordne mõnusa atmosfääriga film! Väga head karakterid ning twistiga lõpp
Spoiler :
or should I say "lõpud"...

Spoiler :
Need momendid, kui Micael McKean võpatas oma pokaaliga, ajasid mind a-l-a-t-i naerma.

Kes soovib sellist lõbusat-põnevat (kuid samas ka pingelist!) filmi, mida ühel mõnusal õhtul vaadata, siis this is the one!
Hicks
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Re: Vihje

Post by Hicks »

Lõbus film tõesti. Kuigi peab võlgnema oma õnnestumise komöödiana headele osatäitjatele, eelkõige Tim Curry keda ei ole kunagi igav vaadata. Süžee jääb nõrgapoolseks.
Post Reply