Küsitlus nr. 93 - IMAX Eestis
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 93 - IMAX Eestis
Kommentaarid siia teemasse.
Re: Küsitlus nr. 93 - IMAX Eestis
see "olen põnevil" variant tundus sobivaim, kuigi kahtlen, et ma 40% kallimat hinda väga tihti maksma oleks nõus.

"Olen põnevil ja külastan vähemalt korra" oleks kõige sobivam olnud. Aga valisin esimese.
Olen kahtleval seisukohal, aga külastan vähemalt korra
- LiveForThis
- Ristiisa

No olen väga põnevil ja olen ka valmis kõrget hinda maksma.
IMAX ikkagi ju. See ei tähenda muidugi, et hakkan igat filmi vaatama minema. Ütleme nii, et kui on valida "Iron Man 3" ja "Star Trek Into Darkness" vahel, siis valituks osutub ikkagi viimane. Ehk teisisõnu hakkan VÄGA hoolikalt valima, mida IMAXis vaadata.
IMAX ikkagi ju. See ei tähenda muidugi, et hakkan igat filmi vaatama minema. Ütleme nii, et kui on valida "Iron Man 3" ja "Star Trek Into Darkness" vahel, siis valituks osutub ikkagi viimane. Ehk teisisõnu hakkan VÄGA hoolikalt valima, mida IMAXis vaadata.
Forza wrote:see "olen põnevil" variant tundus sobivaim, kuigi kahtlen, et ma 40% kallimat hinda väga tihti maksma oleks nõus.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kickflick wrote:Forza wrote:see "olen põnevil" variant tundus sobivaim, kuigi kahtlen, et ma 40% kallimat hinda väga tihti maksma oleks nõus.
- Olen kahtleval seisukohal, aga külastan vähemalt korra
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Olen kahtleval seisukohal, aga külastan vähemalt korra
Oleneb, võib olla 3D filme küll kui neil on paremad efektid, aga 2D filme küll mitte.
Oleneb, võib olla 3D filme küll kui neil on paremad efektid, aga 2D filme küll mitte.
LiveForThis wrote:No olen väga põnevil ja olen ka valmis kõrget hinda maksma.
Kvaliteedi eest võib ju maksta. Ei ole üldse kahtleval seisukohal!
Regulaarselt pole ju midagi maksta imo. Ei ole nii, et iga film IMAXisse tuleb ju. Mis nad siis teevad kui IMAXi filmi parasjagu kinodes ei jookse?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ma olen täiesti nõus maksma selle kallima pileti eest...no nii kord kuus max. Muidu Londoni IMAXist jäi küll superhea mulje, ei jaksa ära oodata, millal Eestisse jõuab.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
Külastan vähemalt korra.
- Spellbound
- Ristiisa

Eks maksan ikka rohkem kui on tõesti IMAXi vääriline film.
Neid filme, mis pole küll IMAXi formaadis filmitud, aga on hiljem siis vastavasse formaati esitluse jaoks üle viidud ikka jagub. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_IM ... films#2013
Põhimõtteliselt kõik suuremad filmid.
Neid filme, mis pole küll IMAXi formaadis filmitud, aga on hiljem siis vastavasse formaati esitluse jaoks üle viidud ikka jagub. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_IM ... films#2013
Põhimõtteliselt kõik suuremad filmid.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Rõõm näha, et siin on tekkinud ka väike arutelu teema üle. Kui oleksin lihtsalt pannud variandid "Ootan", "Ei oota" vms, siis olnuks igav.

- Olen põnevil ja nõus maksma kuni 40% kallima pileti eest