Moodne perekond

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Moodne perekond

Post by Rain »

Moodne perekond
Modern Family (2009)

Seriaal, mis räägib kolmest perekonnast ja nende koomilistest eluteedest, millega nad igapäevaselt silmitsi peavad seisma.

Loe täielikku tutvustust siit
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Moodne perekond

Post by CM-Girl »

Not my cup of tea for sure. Järjekordne sari mille fenomenist aru ei saa. Tavaliselt kui on hea sari (minu jaoks) siis meeldib kohe esimesest osast alates, heal juhul teisest osast aga selle sarjaga seda ei juhtunud. Tegelased on üpris omapärased. Kui ei kliki siis ei kliki.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

CM-Girl wrote:Not my cup of tea for sure. Järjekordne sari mille fenomenist aru ei saa. Tavaliselt kui on hea sari (minu jaoks) siis meeldib kohe esimesest osast alates, heal juhul teisest osast aga selle sarjaga seda ei juhtunud. Tegelased on üpris omapärased. Kui ei kliki siis ei kliki.

Pean nõustuma. Ka mina ei näe selles mitte midagi köitvat. Olen, kui ma õigesti mäletan, siis nelja osa sellest näinud ja mitte kuidagi ei suutnud need 4 osa panna mind vaatamist jätkama.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Esimene hooaeg oli suurepärane, teine näitas juba kahjuks väsimuse märke. Eks näis, mis kolmas toob. Ootan igatahes.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Mõtlesin, et seda sarja enam ei vaata, aga kus sa sellega. Vähemalt üks episood (hetkel) tuli ära vaadata. Ja seda Paget Brewsteri tõttu. Ta kehastab Trishi, Gloria endise mehe uut pruuti. Vaatasin siis eile eetris olnud episoodi (4x20) ära ja sain kinnitust, et see sari ei ole minu jaoks. Kui välja jätta stseenid Brewsteriga siis muud nagu ei olnudki vaadata. Gloria temperament mulle meeldib ja tema reaktsioone oli naljakas jälgida. Kuid tundub, et erimeelsustest saadi episoodi lõpuks üle. Vähemalt selleks korraks. Meeldis nende viimane stseen. Gloria Trishile "Welcome to the family" peale seda kui Trish on südant puistanud. :)
Post Reply