Hea, et taas nullile ei jäänud. Kurat, kaheksandikfinaalide esimeste mängude ennustamine oli mulle ikka totaalne häving. 8-st arvasin vaid 1 ära . Uskumatu, et keegi meist ei teeninud kolmapäeval punne juurde. Üllatav, et kõik arvasid Milani kodus pähe saamist. Forza poleks arvanud. Üleüldse, miks Forza loobus ennustamisest?
Hea, et taas nullile ei jäänud. Kurat, kaheksandikfinaalide esimeste mängude ennustamine oli mulle ikka totaalne häving. 8-st arvasin vaid 1 ära . Uskumatu, et keegi meist ei teeninud kolmapäeval punne juurde. Üllatav, et kõik arvasid Milani kodus pähe saamist. Forza poleks arvanud. Üleüldse, miks Forza loobus ennustamisest?
Sest ta on hingelt kui võitleja aga "võitlejal" ja "võitlejal" on vahe, on need kes loobuvad peale esimest kaotust aga on teised võitlejad, kes ei anna all, omavad rauast süda ja lähevad lõpuni kuid paraku Forza on see esimene ja nõrgem võitleja.
Ei osanud tõesti Milani võitu ette näha, maksimaalselt viiki. Samas kõike ei tasugi ühele kaardile panna - kaotuse korral oleks lohutuseks punkte korjanud, aga läks veel paremini!
Ja meeldetuletuseks kõigile, et korduskohumiste puhul - kui teie ennustatud skoori puhul jäävad meeskonnad viiki (ehk hakataks lisaaega mängima), siis märkige ära ka paarist edasipääseja.
12. märts Schalke 04 2:0 Galatasaray FC Barcelona 3:1 AC Milan +
13. märts FC Bayern München 2:0 Arsenal Malaga 1:1 Porto
Võib jääda mulje, nagu oleks raulsi pealt maha kopeerinud, aga tegelikult olid mul tõesti juba varem sellised skoorid välja mõeldud... (ei hakka puhtalt selle pärast muutma ka) ____ 1p
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...