Mis extreme sporti sa silmas pead. Ise uritan hakata jargmine aasta tegelema selle extreem uritusega (jooks, kanuu, jalgratas) pole just midagi extreemset aga nimi selline. Spordi mottes osalen juba seitsmendat aastat militaarspordis. Ning vabal ajal olen kainud koitega turnimas ning langevarjuga kargamas.
Albski, ehk oskad mulle lahti seletada kuidas on võimalik lohega surfates 50 kraadises tihttuules sõita? Ise sellega ei tegele, küll aga avamere ourjetamisega, oleks huvitav proovida lohet purje asemel.
Talviti, kui väga külm on, harrastan ma ekstreemspordiala nimega "kuidas-tänaval-kõndides-püsti-jääda". Annab hea adrenaliinilaksu ja tugevdab jalalihaseid. xD
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Wisegirl wrote:Talviti, kui väga külm on, harrastan ma ekstreemspordiala nimega "kuidas-tänaval-kõndides-püsti-jääda". Annab hea adrenaliinilaksu ja tugevdab jalalihaseid. xD
Aga ise tegelen mina militaarspordiga, mis annab kõvasti adrenaliini laksu ja siis pärast seda lasku oled nagu pilves.Nii võimas tunne on see
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"