Filmiveeblaste kinoskäigud
Moderator: Meeskond
Re: Filmiveeblaste kinoskäigud
Team Ekraan!
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
7. märts, Oz the Great and Powerful 3D, Solarises
Tähtede Öö eriseanss, pilet kõigile 4,80 eurot, saab tasuta kommi ja loositakse auhindu.
Tähtede Öö eriseanss, pilet kõigile 4,80 eurot, saab tasuta kommi ja loositakse auhindu.
Kadii wrote:Kui keegi tahab, siis me võime teha sama ka Tartu põhjal, aga vaidlejaid oleks vist ainult kolm, kellest üks passib osa oma ajast Tallinnas.
Aga kui kool hakkab jälle, siis võiks tegelt oma kinoskäikude aegasid üles panna küll, kui need just väga spontaansed pole.
Miks ka mitte. Kui aeg sobib ja film on ka selline, et kutsub vaatama, oleksin tulija.
Kino suhtes pole valiv - Ekraan või Cinamon - mul ükskõik.
Ma oleks ka põhimõtteliselt valmis enda väärtuslikku seebivaatamisaega selle ülla eesmärgi nimel ohverdama. Ja see pole veel kõik - Tartu kinode suhtes ei valda ma sugugi nii tugevaid emotsioone kui pealinna omade! Igal juhul on mul tunne, et kõige keerulisemaks ülesandeks saab olema kõigile sobiva aja ja filmi leidmine + keegi peaks ilmselt initsiatiivi üles näitama ja jõhkralt pakkumisi tegema hakkama.
Seni häält tõstnute põhjal võib vist järeldada, et meid tuleb kokku üks paras kamp tüdrukuid - ehk jääme järgmist Ryan Goslingu filmi ootama?
Või siis alternatiivina aega, mil Moffat lõpuks David Yates'il selle Doctor Who filmi ära lubab teha, mille kohta viimane juba aastaid nukraid Elu24 uudiseid levitab.
Seni häält tõstnute põhjal võib vist järeldada, et meid tuleb kokku üks paras kamp tüdrukuid - ehk jääme järgmist Ryan Goslingu filmi ootama?
Või siis alternatiivina aega, mil Moffat lõpuks David Yates'il selle Doctor Who filmi ära lubab teha, mille kohta viimane juba aastaid nukraid Elu24 uudiseid levitab.
eerik wrote:7. märts, Oz the Great and Powerful 3D, Solarises
Mina ei tule. Osalen mälumänguvõistlustel (Mäng mäluga 2013).
See Tähtede öö seanss peaks olema ju 14. märtsil ehk järgmine neljapäev. Mul on siis vaba isegi.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Soprano wrote:See Tähtede öö seanss peaks olema ju 14. märtsil ehk järgmine neljapäev.
Mhmh. Mina, Zinera, Kickflick minemas.
Soprano wrote:See Tähtede öö seanss peaks olema ju 14. märtsil ehk järgmine neljapäev.
Vanas postituses oli kuupäev parandamata jäänud. Mina ikka ei tule. Sel neljapäeval vaatan jalgpalli, järgmisel neljapäeval mängin mäluga.
Sel neljapäeval kell 19:45 Evil Dead Solarises.
Pärast seda mind õhtustel seanssidel enam väga tihti ei kohta.
eerik wrote:Sel neljapäeval kell 19:45 Evil Dead Solarises.
Arvad, et on nii õudne film siis?
Zinera wrote:Arvad, et on nii õudne film siis?
Ei, seda kindlasti mtite. Kolin lihtsalt Tallinnast minema ja viimane buss väljub bussijaamast kell 21.00, nii et pärast 18.30 algavad seansid on üldjuhul välistatud.
Here goes nothing. Keegi Tartust oleks huvitatud Oblivion'i vaatamisest kinos, kas järgmisel või ülejärgmisel nädalal? Äkki saan ka lõpuks päriselus kohatud filmiveeblaste nimekirja täiendama hakata.
Pixie wrote:Here goes nothing. Keegi Tartust oleks huvitatud Oblivion'i vaatamisest kinos, kas järgmisel või ülejärgmisel nädalal? Äkki saan ka lõpuks päriselus kohatud filmiveeblaste nimekirja täiendama hakata.
Selle umbkaudse ajamääratluse juures võiksin küll käpp olla! Ehk kui see just väga lollile päevale ei satu, mängiksin ka hea meelega oma IRL kohatud foorumlaste nurkade mängu edasi.
JazZ- wrote:Selle umbkaudse ajamääratluse juures võiksin küll käpp olla! Ehk kui see just väga lollile päevale ei satu, mängiksin ka hea meelega oma IRL kohatud foorumlaste nurkade mängu edasi.
Noo, mul on päevade suhtes ükskõik, ainult et nädala sees peaks jääma õhtusele ajale.
Kui te lõpuks aja paika saate ja kui mul juhtub olema vaba õhtu, siis võin ka joinida.