Mis filmiga Oscari võitis?
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Mis filmiga Oscari võitis?
Sa ei eksi, massa
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Alfie?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Siidrimaja ?
Helen Hunt
Ainuke Helen Hunti film, mis mul praegu peale Pay it Forwardi pähe tuleb, on As Good as it Gets ja kui Oscarite jagamiseks läheb, siis paneks oma raha vist pigem viimase peale, yolo
JazZ- wrote:Ainuke Helen Hunti film, mis mul praegu peale Pay it Forwardi pähe tuleb, on As Good as it Gets ja kui Oscarite jagamiseks läheb, siis paneks oma raha vist pigem viimase peale, yolo
Jim Broadbent
Film räägib ühest 20. sajandi Briti kirjanikust ning lisaks Broadbenti koju viidud Oscarile, kandideeris see veel kahele kuldmehikesele.
Vihjeid jagada pole just kuigi kerge, sest ma ise polnud sellest filmist tegelikult mitte iialgi kuulnud. Täiesti võimalik, et keegi teine Filmiveebist ka mitte, sest ICM'i "None of your friends have seen this movie" just kuigi julgustav pole. Aga olgu, teen proovi: Lisaks Broadbentile teeb filmis kaasa ka Judi Dench, kelle nooremat versiooni kehastab omakorda Kate Winslet. Valmimisaasta ühtib selle ajaga, kui New Yorki majade keskmine kõrgus mõnevõrra langes.