Lõpp-punkt 3
Moderator: Meeskond
Lõpp-punkt 3
Lõpp-punkt 3
Final Destination 3
Kui Wendy Cristenson (Mary Elizabeth Winstead) näeb nägemust õnnetusest, kus tema ja ta sõbrad saavad lõbustuspargis Ameerika Mägedes surma, hoiatab ta kõiki ja päästab mitu oma sõpra ja teist inimest sellelt. Muidugi hukkuvad kõik ülejäänud, kes tema juttu ei uskunud. Kuid ka see kord ei anna surm nii kindlalt alla ja esialgsed pääsejad hakkavad veidratest õnnetustes surema. Koos teistega üritab Wendy leida võimalust oma saatuse eest pääseda.
Täielikku tutvustust loe siit.
Final Destination 3
Kui Wendy Cristenson (Mary Elizabeth Winstead) näeb nägemust õnnetusest, kus tema ja ta sõbrad saavad lõbustuspargis Ameerika Mägedes surma, hoiatab ta kõiki ja päästab mitu oma sõpra ja teist inimest sellelt. Muidugi hukkuvad kõik ülejäänud, kes tema juttu ei uskunud. Kuid ka see kord ei anna surm nii kindlalt alla ja esialgsed pääsejad hakkavad veidratest õnnetustes surema. Koos teistega üritab Wendy leida võimalust oma saatuse eest pääseda.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 20. June 2006, 00:59, edited 1 time in total.
-
Konkskäpp
- Teadmata kadunud

Käisin kinos vaatamas ja peaks mainima, et pileti peale pandud rahast kahju ei hakanud... eelnevatega samaväärne, liiga etteaimatav, ma teadsin absoluutselt kõike, mis juhtus, kõik oli liialt etteaimatav... ja see halvamaiguline Love Rollercoasteri oma rõveda karjega hakkab pikapeale närvidele käima... 3/5.
- lostinthemist
- Ristiisa

Vaatasin seda halva kvaliteediga ja kahetsen, et seda tegin. Film oli minu jaoks parim triloogiast, kinos oleks parema elamuse saanud. Neid surmi oli raske ennustada, mis sest et näitas seda ja seda ja toda asja.
Surmad oli tunduvalt jõhkramad ja paremini välja mõeldud.
Mary Elizabeth Winstead oli päris armas, nägin teda esimest korda filmis.
Mulle hakkavad sellised kahtlused tulema, et neid osasid hakkab järjest veel tulema. Nagu "Friday of 13th" vms.
7/10
Mulle hakkavad sellised kahtlused tulema, et neid osasid hakkab järjest veel tulema. Nagu "Friday of 13th" vms.
7/10
Last edited by lostinthemist on 29. July 2012, 17:28, edited 1 time in total.
-
VampireCat
- Teadmata kadunud

AvP_75 wrote:Vaatasin seda halva kvaliteediga ja kahetsen, et seda tegin. Film oli minu jaoks parim triloogiast, kinos oleks parema elamuse saanud. Neid surma oli raske ennustada, mis sest et näitas seda ja seda ja toda asja.Surmad oli tunduvalt jõhkramad ja paremini välja mõeldud.
Mulle hakkavad sellised kahtlused tulema, et neid osasi hakkab järjest veel tulema. Nagu "Friday of 13th" vms.
7/10
Kusjuures ma ka vaatasin mingi halva kvaliteediga...ei saanud paremat...
aga muidu hästi hea film...
minu meelest olid ka need surmad hästi mõeldud...
see tegi ka filmi erilisex et sündmustik käis ameerika mägede ümber...ennem sellist asja pole olnud ju
Maitse asi!
Arvan mida tahan!
Olen otsekohene!
Arvan mida tahan!
Olen otsekohene!
- lostinthemist
- Ristiisa

Nüüd eelmisel teisipäeval (9. mai) vaatasin seda kinos.
Nüüd, kui sain rohkem aru, milles film seisnes, meeldis veelgi rohkem.
Nüüd ma hindaks seda 8/10.
Nüüd, kui sain rohkem aru, milles film seisnes, meeldis veelgi rohkem.
Spoiler :
Last edited by lostinthemist on 29. July 2012, 17:26, edited 1 time in total.
AvP_75 wrote:Nüüd eelmisel teisipäeval (9. mai) vaatasin seda kinos.
Nüüd, kui sain rohkem aru, milles film seisnes, meeldis veelgi rohkem.Spoiler :
peale seda käisin just solaariumis ja samal ajal mõtlesin et saax aeg juba rutem otsa:P
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Ralf
- love <3
Olen aru saanud, et järg läheb siis peale, kui pannakse midagi uut ja huvitavat jälle juurde. "Lõpp-Punkt 3" puhul aga oli stsenaarium vast teise filmiga identne. Samas, surmad olid soliidsed (kuigi tihedad ja ülepingutatud) ning "Ginger Snaps" fännina pakkus Kris Lemche osalus äratundmisrõõmu.
Minu arust oleksid nad esimese FD filmiga piirduma pidanud.
4,5/10
Minu arust oleksid nad esimese FD filmiga piirduma pidanud.
4,5/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:50, edited 1 time in total.
Ei olnud midagi päris uut, igav samas ka ei hakanud 5/10. Kui järg tehakse, vaatan ka selle ära.
Järje osas väike lõiki wikipediast:
In the final destination 3 DVD in an interview James Wong says: "I'm finishing a movie called Black Christmas out in December. They want to do Final Destination 4 in 3-D, which I'm interested in. I love the idea of trying new technology. They expect at least 500 screens with digital projection coming in the next two years. I think 3-D could be pretty spectacular with a digital projection, so we're hoping to catch the next wave."
Järje osas väike lõiki wikipediast:
In the final destination 3 DVD in an interview James Wong says: "I'm finishing a movie called Black Christmas out in December. They want to do Final Destination 4 in 3-D, which I'm interested in. I love the idea of trying new technology. They expect at least 500 screens with digital projection coming in the next two years. I think 3-D could be pretty spectacular with a digital projection, so we're hoping to catch the next wave."