Metallica pole küll väga intelligentne, aga muusika on neil hea mitte mingi vägistamine. Karjumiseks ja möirgamiseks ei saa nende laulmist nimetada möirgamine kisub death metali poole ja karjumine metalcore'i poole ja kui sõnadest rääkida, siis enamasti neil ikkagi pole väga suurt mõtet sees. Kõige intelligentsem bänd on ikkagi Iron Maiden (nende lüürika on juba väga hea ja muusika on küllaltki meloodiline heavy metali jaoks.)
Mihkel wrote:Metallica pole küll väga intelligentne, aga muusika on neil hea mitte mingi vägistamine. Karjumiseks ja möirgamiseks ei saa nende laulmist nimetada möirgamine kisub death metali poole ja karjumine metalcore'i poole ja kui sõnadest rääkida, siis enamasti neil ikkagi pole väga suurt mõtet sees. Kõige intelligentsem bänd on ikkagi Iron Maiden (nende lüürika on juba väga hea ja muusika on küllaltki meloodiline heavy metali jaoks.)
Minu meelest on küll näiteks "Master of Puppets" tähendusrikkam laul kui "Number of the Beast"
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
See EI ole bot, sest ta on teinud ka 3 erinevat postitust ja kui need lähevad teemaga kokku, siis see EI ole bot. Botid kopeerivas täiesti suvalist teksti ja ei aja kunagi teemakohast juttu.
Robert wrote:See EI ole bot, sest ta on teinud ka 3 erinevat postitust ja kui need lähevad teemaga kokku, siis see EI ole bot. Botid kopeerivas täiesti suvalist teksti ja ei aja kunagi teemakohast juttu.
Päris hea mõttega ikka tal profiilis on mingi drugs link ja signatuuris ka. See on BOT!
hmm...kus see kirjas on...mina tean et kui juttu on metallicast siis võib kirjutada metallicast...olenematta kas see postitus on halvustav või mitte. Igaüks võib ju oma arvamust avaldada.Ja oleks suht loogiline et kui ma räägin metallicast, siis ma postitan selle metallica alla...või tõhib siis rääkida ainuüksi sellest kontserdist?
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?