See peaks olema tehtud umbes aasta aega tagasi... Kui ma 22 mai 2005 liitusin, siis oli mu eesmärgiks igale poole lihtsalt postitada, nüüd lihtsalt arvamus avaldada. Ühesõnaga ma ei mõelnud postitusi lihtsalt läbi. Spämmisin nii, kuidas ette juhtus...
Ta on väga hea näitleja elab oma rollidesse sisse, mida paljud teised ei suuda, ma kuulsin isegi kuskilt, et oma hannibali rolliga oli ta nii sisse elanud, et oli vaimuhaiglas :shock:
Kindlasti üks lemmik näitlejaid parimad rollid on loomulikult "Bram Stockeri Dracula","Voonakeste vaikimine","Punane draakon","Hannibal","The Bunker" ja "Meet Joe Black"
Hannibalis oli ta uskumatult hea, tahaks voonakeste vaikimist ka näha. Teistes filmides ei kujutakski teda nii hästi ette, samas Zorros oli ka päris hea. Oot.. Ta oli Hannibali rolli pärast vaimuhaiglas? Väga huvitav.
The Edge oli jah kuramuse hea.... ma mäletan et nägin hiljuti mingit filmi kus ta oli üsna noor (no suht noor ta hakkas ju nii hilja näitlema) mingi krimifilm vist oli aga pealkirja ma ei tea
Reinuvader Rebane wrote:The Edge oli jah kuramuse hea.... ma mäletan et nägin hiljuti mingit filmi kus ta oli üsna noor (no suht noor ta hakkas ju nii hilja näitlema) mingi krimifilm vist oli aga pealkirja ma ei tea
The Edge oli esimene Tony film, mis mulle meeldima hakkas... Aga Hannibali triloogia on ikka ülikõva, kõik osad, ma mõtlen...
"Voonakeste Vaikimine" on tema parim film!(ma arvan) Siis veel Dracula filmis Van Helsingu roll tuli ülihästi välja. "Sügislegendid" koos Brad Pittiga oli ka hea film, mida vaataks veelgi.