Vähemalt järgmiseks hooajaks...saaks ehk kirjutada midagi tõeliselt huvitavat, uut ja head. Saab aga näha, kuidas olukord lahendatakse. Arvata aga on, et
Dexter
Moderator: Meeskond
Re: Dexter
Kas ainult mulle tundub, aga kas poleks ise kuskil mõne minutiga tsipa parema scripti selleks hooajaks Dexterile kirjutanud? Eino for real,
Btw suht imelik, aga seda kokkuvõtet lugedes annaks nagu alust isegi paremaks hooajaks.
Vähemalt järgmiseks hooajaks...saaks ehk kirjutada midagi tõeliselt huvitavat, uut ja head. Saab aga näha, kuidas olukord lahendatakse. Arvata aga on, et
Spoiler :
Spoiler :
hint wrote:Spoiler :
Spoiler :
Teemakohaseid pilte
Spoiler :
Garli wrote:Spoiler :
Täpselt sama mõtlesin ka mina. See oleks tüüpiline ja turvaline tee, "Dexter" ei paku enam suurt midagi ettearvamatut.
Spoiler :
Kahjuks jääb tervest hooajast pettumus
2 Minute Sneak Peek: Dexter Season 7
http://youtu.be/rzzwNUBc2Z0
Obvioosselt spoilerid neile, kes kuuenda hooaja finale't näinud ei ole.
http://youtu.be/rzzwNUBc2Z0
Obvioosselt spoilerid neile, kes kuuenda hooaja finale't näinud ei ole.
Garli wrote:Spoiler :
Mul on nii hea meel, et niimoodi ei läinud. Esimese osa põhjal julgeks isegi öelda, et on potentsiaali varasemate hooaegade (no vähemalt kolmanda-neljanda hooaja) vorm taastada. Ainuke veits loll moment oli
Spoiler :
Ma lugesin oma viimast postitust siin teemas. No mitte munnigi ei saanud aru, et mida ma jahun seal. Silma jäi ainult ärritav postitus, mis on õigekirjaliselt koolieeliku tasemel, täis debiilset esto-english segu, typosid, labast ropendamist ja on täiesti ebaloogiline. Tekkis tahtmine sellist saasta postitavale inimesele molli anda.
Lugesin aga korra veel. Asi hakkas juba loomulik ja soravam tunduma, aga ikka ei saanud aru, et mida tegelt.
Kolmandat korda lugedes jõudsin aga lõpuks samale ajusagedusele postituse autoriga. Leidisin, et tegemist on ikka täieliku geeniusega. Purskusin valjult naerma arvuti taga. Siiamaani on tuju hea.
Seda juhtub mul omi vanu postitusi lugedes üllatavalt tihti. Mul on väga hea klapp ja sarnane huumorimeel selle inimesega, kes mu 1 aastat vanu postitusi kirjutab.
Muide uus hooaeg algas jah. Ja Garli, Dexu on superhuman. Ta võiks lõunapausi ajal Valges Majas ka läbi käia ja presidendi maha lüüa, siin sarjas poleks see ammu enam mingi probleem.
Lugesin aga korra veel. Asi hakkas juba loomulik ja soravam tunduma, aga ikka ei saanud aru, et mida tegelt.
Kolmandat korda lugedes jõudsin aga lõpuks samale ajusagedusele postituse autoriga. Leidisin, et tegemist on ikka täieliku geeniusega. Purskusin valjult naerma arvuti taga. Siiamaani on tuju hea.
Seda juhtub mul omi vanu postitusi lugedes üllatavalt tihti. Mul on väga hea klapp ja sarnane huumorimeel selle inimesega, kes mu 1 aastat vanu postitusi kirjutab.
Muide uus hooaeg algas jah. Ja Garli, Dexu on superhuman. Ta võiks lõunapausi ajal Valges Majas ka läbi käia ja presidendi maha lüüa, siin sarjas poleks see ammu enam mingi probleem.
3 osa vaadatud ja kuigi veel tegelikult ei julge tunnistada, et sari tagasi vormis on, siis seda peab küll ütlema, et asi on üllatavalt hea ning pika puuga parem kui viies-kuues hooaeg (inb4 hooaja keskpaigas keeratakse jälle midagi kapitaalselt p----). Nii et kes kuuenda käigus vaatamisest loobus (nt 0ll), siis võite seitsmenda algusest julgelt uuesti proovida.
Aa ja kui esimese osa järel oli mul sellest Ukraina maffiast ja koshka brotherhoodist täiesti ükskõik, siis viimase osaga peab tunnistama, et Isaak'i-sugune tegelane on väga meeldiv vaheldus tüüpilisele serial-killer-of-the-season teemale. 7x3s tema stseen Dexteriga oli väga kõva.
Aa ja kui esimese osa järel oli mul sellest Ukraina maffiast ja koshka brotherhoodist täiesti ükskõik, siis viimase osaga peab tunnistama, et Isaak'i-sugune tegelane on väga meeldiv vaheldus tüüpilisele serial-killer-of-the-season teemale. 7x3s tema stseen Dexteriga oli väga kõva.
Spoiler :
Uskumatu comeback. Poleks julgenud iial arvata. Võiks nüüd peale seda hooaega otsad kokku tõmmata ja võiks seda seriaali tulevikus isegi positiivselt meenutada.
Spoiler :
Seitsmes ja kaheksas (= viimane) hooaeg kinnitati samaaegselt, P2ppin. Aga näha on, et nüüd, kus neil on sarja lõppemise aeg teada, siis lugu areneb palju jõudsamini ja ega aega eriti munemiseks enam ei ole ka.
Üheksa osa olemas ja kuigi leidub ikka naeruväärselt üle võlli momente (lasketiir ja Juan Pablo näiteks) ja rumalat kirjutamist, siis ilmselt olen õppinud nende kohtade peal silma kinni pigistama. Hea hooaeg on. Isaak'i ja Hannah' tegelased mõlemad tasemel ning Isaak on pika puuga parim villain pärast Trinity hooaega. Ja tema tegelase juures suurim pluss ongi see, et ta ei ole mingi wacko serial killer nagu eelmise paari aasta kurikaelad. Ray Stevenson'ile külalisnäitleja Emmy ja/või Gloobuse nominatsioon? Miks mitte ka võit, tüüp on oma kohalolekuga iga stseeni varastanud.
Spoiler :
Oman sama arvamust eelkõnelejatega selles suhtes, et 7. hooaeg on üle pika aja jälle positiivses mõttes üllatanud ning tundub, et sündmustik läheb veel põnevamaks. Kui vaadata tagasi minevikku, siis absoluutne lemmik on 3. hooaeg. Üldse Dexter IMO üks omanäolisemaid ning huvitavamaid sarju, mis kunagi jooksnud. Kes ei ole vaadanud, siis soovitan alustada kindlasti algusest.
Päris hea oli, aga tahaks, et järgmine aasta proovitakse terve hooaeg ühe suure ilusa tervikuna teha mitte jälle nii, et 3/4 on loll filler, mida keegi enam ei maini selleks ajaks, kui finale ekraanile jõuab. Isaak oli lahe, tho.
Seitsmendale hooajale 7/10.
Last but not least
Seitsmendale hooajale 7/10.
Last but not least
Spoiler :
- Ralf
- love <3
No ei olnud suurem asi hooaeg kokkuvõttes, aga vähemalt oli suhteliselt põnev (erinevalt näiteks viiendast), eriti tänu
Kõige enam hoidis aga vaatamas see neiu
:

Spoiler :
Kõige enam hoidis aga vaatamas see neiu

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora