Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Sai ka lõpuks kuues episood ära vaadatud. Taaskord hea osa. Michonne is so awesome. Ja oi kuidas mulle see lõpp meeldis. Õnneks ei pea kaua ootama, et uut osa näha. Also, nõustun Forzaga Daryli ja Caroli osas.
Spoiler :
Nagu ma arvasin siis tuleb jälle paus sisse pärast järgmise nädala osa, asi lähebki piisavalt pingeliseks et kiusu pärast mõned kuud piinata vaatajaid
.
Jällegi ää osa, palju kahtlasi situatsioone samas aga eiolehullu. Pinge püsib. Küllaltki järsku toimuvad pöörded selles hooajas ikka.
Jällegi ää osa, palju kahtlasi situatsioone samas aga eiolehullu. Pinge püsib. Küllaltki järsku toimuvad pöörded selles hooajas ikka.
Olin valesti aru saanud ja arvasin, et viimane uusim osa ongi mid-season finale. Seetõttu ootasin ka pöördelisemat lõppu. Minu viga.
Igatahes, päris põnev oli. Kui tegelased korda lähevad ning ei taha, et nendega miskit halba juhtuks, on sarja tegijad midagi õigesti teinud.
Spoiler :
Hea episood jällegi,
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Zinera wrote:Hea episood jällegi,Spoiler :
Armastus on pime!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
'All this time running from walkers, you forget what people do.'
Suhteliselt korralik poole hooaja lõppepisood, pinget jagus ning korra sai ka naerda. Veebruar tundub olevat veel väga kaugel, kuid lõpuga ei suudetud nii palju üles kütta, et tekiks vajadus kohe järgmist osa näha.
Suhteliselt korralik poole hooaja lõppepisood, pinget jagus ning korra sai ka naerda. Veebruar tundub olevat veel väga kaugel, kuid lõpuga ei suudetud nii palju üles kütta, et tekiks vajadus kohe järgmist osa näha.
Spoiler :
- lostinthemist
- Ristiisa

Väga hea episood tõepoolest.
Kas ma olin ainus, kes
Kas ma olin ainus, kes
Spoiler :
lostinthemist wrote:Väga hea episood tõepoolest.
Kas ma olin ainus, kesSpoiler :
Spoiler :
Sari on ikka KÕVASTI paranenud. Kõik episoodid on see hooaeg nauditavad olnud. Eelmistes oli healjuhul 2-3 nauditavat stseeni terve hooaja peale.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Spoiler :
- LiveForThis
- Ristiisa

Jep, väga pinge episood, mis tõi kiirelt välja kõik TWD-i parimad küljed.
Ühte asja ma taipasin, et I fucking love Michonne! Sama kehtib ka Kuberneri suhtes. Ilusalt välja joonistatud tegelased, kes tegutsevad kärmelt, mõtlevad hoolikalt ja ei räägi oma tunnetest
Spoiler :
Ühte asja ma taipasin, et I fucking love Michonne! Sama kehtib ka Kuberneri suhtes. Ilusalt välja joonistatud tegelased, kes tegutsevad kärmelt, mõtlevad hoolikalt ja ei räägi oma tunnetest
Sari on officially jälle hea. Tuletage meelde, mis lugu aasta aega tagasi oli. Uskumatu milline poolaja pep talk. Esimene poolaeg 0:2 kaotusseisus ja hetkel võidab mängu 3:2. Loodetavasti suudab 2. leg sama edukas olla.
Aga nüüd spordieufemismid hüljates:
Hetkel on asi väga-väga priima. Jätka samas vaimus TWD!
Aga nüüd spordieufemismid hüljates:
Spoiler :
Hetkel on asi väga-väga priima. Jätka samas vaimus TWD!

- Ralf
- love <3
Täiesti nõus, ilusti käitunud laps, ei oska üldse manitseda ja tahaks ainult piparkooke anda. Meeldib kogu see Woodbury teema, Andrea kasutus, ohverdused tegelaste näol on olnud südikad (nagu ka Governori "põrandaalune tegevus"), Rick mõnusalt maniakaalne ja tegevus alati põnev. Mõnes mõttes häirib küll, et mustanahaline mees on selle seriaali mõistes kahuriliha, aga eks see ole alati nii olnud, või mis. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
17... interesting
Kõik see mida, oktoobris ütlesin, kehtib endiselt. See on taas sari, mida saab iganädalasest vaadata (ma vaatasin muide eelmise hooaja suvel koos sõbrannaga ühe ropsuga uuesti ära ja jäi nii palju parem mulje)
Meeldib kõik see, mida Rickiga tehakse (ja eriti see, et järgmistes osades tehtut ei unustata). Mingil põhjusel on Carol äärmiselt sümpaatseks saanud, võiks talle rohkem materjali anda. Palju häid väikseid momente ja kvaliteetset näitlemist, üks selle pool-hooaja lemmikstseene oli Ricki ja Hersheli telefoniteemaline vestlus - Lincoln ja Wilson olid seal fantastilised.
Kõik on märgatava arengu teinud. Näiteks kas mäletate veel esimese hooaja Glenni?
Michonne on minu arust täiesti KOHUTAV. Andrea on idioot, aga ta on vähemalt tegelane... Michonne on lihtsalt vale. See pidev "tapan selle, kes peeretas" nägu... uuhhh, västiav. Ta ei räägi ainult oma tunnetest, vaid ka millestki muust (vajalikust). Esimene märk mingistki arengust oli see viimase osa viimane dialoog
Sarja tulevikule mõeldes näen veel ühte suurt probleemi - on ilmselge, et Carlile hakatakse aina rohkem rõhku panema. Ma ei imestaks, kui aastate pärast (ja seda seepi lüpstakse veel pikki aastaid - vaadake vaatajanumbreid) kui sarja viimane osa eetrisse läheb, on Carl ainus tegelane, kes praegu ekraanil olevatest veel elus on. Meeldib, mis selle tegelasega hetkel tehakse ja kuhu ta potentsiaalselt areneda võib...
Mul on kahju, aga ma tõesti ei näe, kuidas see näitleja selle rolliga hakkama saab. Minu arust jääb ta juba praegu selgelt hätta. On viimane aeg teha vastuoluline otsus ja ta kellegi paremaga asendada. Ma usun, et fännid annaks andeks ja harjuks kiiresti ära. Või äkki ajan totaalset jama ja ei tunne lihtsalt tõelist annet ära?
Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!
Kõik see mida, oktoobris ütlesin, kehtib endiselt. See on taas sari, mida saab iganädalasest vaadata (ma vaatasin muide eelmise hooaja suvel koos sõbrannaga ühe ropsuga uuesti ära ja jäi nii palju parem mulje)
Meeldib kõik see, mida Rickiga tehakse (ja eriti see, et järgmistes osades tehtut ei unustata). Mingil põhjusel on Carol äärmiselt sümpaatseks saanud, võiks talle rohkem materjali anda. Palju häid väikseid momente ja kvaliteetset näitlemist, üks selle pool-hooaja lemmikstseene oli Ricki ja Hersheli telefoniteemaline vestlus - Lincoln ja Wilson olid seal fantastilised.
Kõik on märgatava arengu teinud. Näiteks kas mäletate veel esimese hooaja Glenni?
Spoiler :
Michonne on minu arust täiesti KOHUTAV. Andrea on idioot, aga ta on vähemalt tegelane... Michonne on lihtsalt vale. See pidev "tapan selle, kes peeretas" nägu... uuhhh, västiav. Ta ei räägi ainult oma tunnetest, vaid ka millestki muust (vajalikust). Esimene märk mingistki arengust oli see viimase osa viimane dialoog
Spoiler :
Sarja tulevikule mõeldes näen veel ühte suurt probleemi - on ilmselge, et Carlile hakatakse aina rohkem rõhku panema. Ma ei imestaks, kui aastate pärast (ja seda seepi lüpstakse veel pikki aastaid - vaadake vaatajanumbreid) kui sarja viimane osa eetrisse läheb, on Carl ainus tegelane, kes praegu ekraanil olevatest veel elus on. Meeldib, mis selle tegelasega hetkel tehakse ja kuhu ta potentsiaalselt areneda võib...
Mul on kahju, aga ma tõesti ei näe, kuidas see näitleja selle rolliga hakkama saab. Minu arust jääb ta juba praegu selgelt hätta. On viimane aeg teha vastuoluline otsus ja ta kellegi paremaga asendada. Ma usun, et fännid annaks andeks ja harjuks kiiresti ära. Või äkki ajan totaalset jama ja ei tunne lihtsalt tõelist annet ära?
Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!
Spoiler :
Spoiler :
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!Spoiler :
Kust see pilt pärit on?
EDIT: Tundub olevat Red Canyon (2008)
- Spellbound
- Ristiisa

Nope it`s do you know the symptoms of PANDORUM
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1