Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Võimas oli küll, kuigi siiski erinevus viimase aja Rickiga praktiliselt puudus. Veidi võimendatud, kuid üldjoontes suht sama ju.. Ma, koomikseid täielikult mitte lugenud inimesena, loodan, et Daryl saab mingi vägeva arci ja ei jää lihtsalt badass with a crossbow'ks.

Forza wrote:Ma, koomikseid täielikult mitte lugenud inimesena, loodan, et Daryl saab mingi vägeva arci ja ei jää lihtsalt badass with a crossbow'ks.
Minu teada pole tema tegelane koomiksist pärit, nii et kõik on võimalik.
- LiveForThis
- Ristiisa

ja ega nad seda koomiksit eriti pingsalt ei järgi ka. Ajavad oma rida.
Koomiksiga seoses. Pole eriti comic book vaibi üldse saanud, tegelt lausa ununenud oli see fakt. Aga eelmises episoodis too kettidega arena fight, see OTT non-sense tundus ikka räigelt koomiksilik ja ebaloogiliselt lahe. Kui see polnud midagi üks ühele koomiksist maha, tajun ma vist kogu sarja vähe valesti.
Üks väike pilt minu lemmikmomendist uues episoodis:
Omajagu häid stseene oli veel:
Spoiler :
Omajagu häid stseene oli veel:
Spoiler :
Igastahes antud hooaeg on nõnda hea et ma olen ennast leidnud igal esmaspäeval varakult üles ärganuna et uut episoodi leida.
Uus osa oli ka üsna hea, palju üllatusi ja kokkusattumusi, aga edasi paistab veel huvitavamaks minema.
Uus osa oli ka üsna hea, palju üllatusi ja kokkusattumusi, aga edasi paistab veel huvitavamaks minema.
Vat järgmise nädala osa tundub olevat väga huvitav. Praegu on siuke tunne, et episoodid valmistuvad ette mingiks suureks sündmuseks. Endamisi olen juba valmis mõelnud, mis see olla võiks.
Spoiler :
Pixie wrote:Spoiler :
Spoiler :
Hehe, loodan, et Merle on ebameeldivalt pettunud, et ta vend ka selliseks pehmekeseks on keeranud. Väga ebasümpaatne tegelane, tundub ka mitte eriti intelligentne - see loll keratruudus Kuberneri suhtes. Ei saa aru lihtsalt.
Arvan, et ühe jalaga jõuluvanal oli piisavalt oidu, et Rickile mitte öelda, et
Järgmist nädalat igatahes ootan.
Arvan, et ühe jalaga jõuluvanal oli piisavalt oidu, et Rickile mitte öelda, et
Spoiler :
Järgmist nädalat igatahes ootan.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Wisegirl wrote:Spoiler :
Nendevaheline seksuaalne pinge on sama ebamugav kui Prison Breakis
Spoiler :
Spoiler :

Päris hea episood, arvata oli, et
Spoiler :
Peaks vist koomikseid lugema hakkama, niivõrd drastiliselt erinevat teed minnakse kohati isegi.
Spoiler Andrea vihkajatele -
Spoiler Andrea vihkajatele -
Spoiler :
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- lostinthemist
- Ristiisa

Spoiler :
Six-Fo wrote:Pixie wrote:Spoiler :Spoiler :
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker