@ rassu
Ajasõlm
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Ajasõlm
Ei, sellised
@ rassu
Spoiler :
@ rassu
Imelik, et ma olin Zinera ja uLtImAtEcRiTiCuga samal seansil, aga nägime vist erinevaid filme. Selles Looperis, mida mina nägin, ei olnud mingit "headus võidab" lõppu. Esiteks ei olnud seal must-valgelt välja joonistatud häid ja halbu tegelaskujusid. Lugu oli väga nüansirikas ja andis palju erinevaid võimalusi tegelastega suhestumiseks. Asja tegi veelgi keerulisemaks ka see, et üks peamisi vastasseise oli sama inimese oleviku ja tuleviku versiooni vahel. Teiseks tasuks mõelda sellele, kuidas filmiolevikus toimunud sündmused tuleviku ajaliine mõjutasid. Vana Joe (Bruce Willis) oli motiveeritud üksnes ühe kindla inimese saatusest, milles ta nägi enda süüd ja samas ka võimalust seda veel parandada. Kas filmi lõppvaatuse kulminatsioon muutis seda? Kas kõik lahtised otsad said lõpuks kokku sõlmitud? Ma ei ole selles kindel...
- Ralf
- love <3
Yeah, meeldis. Mitmetahuline ja ideederohke süžee paigutatud mõnusalt tagasihoidlikku tulevikumaailma. Dialoogi, märulit, huumorit ja draamat täpselt õiges koguses. Ainsana jäi kripeldama see, et Joe ei olnud kuigi meeldiv tegelane, mida - ma eeldan - ta otseselt olema ei pidanudki, aga harilikult on temasugustelgi antikangelastel meeldiv kogus karismat, mida Levittil polnud vist väga võimalik välja tuua, kuna ta oli nii kõva grimmi all. Willise jäljendamisega sai ta muidugi päris hästi hakkama. Aasta parimate seas praeguse seisuga.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re:
Wisegirl wrote:Zinera wrote:...üldine ja normaalsest argumentatsioonist vaba ... ja lisada juurde ka vähem möla.
Kuskil sa (brixxx) kirjutad, et sulle meeldibki sünge, siin jälle ei meeldi.
Ole pai, seleta mulle lahti, mis täpselt tegi filmi igavaks? Ise pakuks, et sa lihtsalt ei tabanud filmi mõtet + sa ei saanud selle sisust essugi aru.
Ma ei oska seletada, millal mind häirib süngus ja millal mitte, ilmselt oleneb süngusest nt. kõikidest nähtud David Fincheri filmide süngus mind häirib (ei ütle, et halvad filmid, nt. 2 filmid ühed lemmikud) ning ka häiris ka ''Looperis'', hetkel tuleb meelde, kus süngus ei häirinud oli ''Prometheus'', aga see oli ka igav film.
Ma olen nii palju filme vaadanud elu jooksul, et olen viimasel ajal jõudnud selgusele, et mulle meeldivad sellised tüüpilised Hollywoodilikud filmid v.a ''Natural Born Killers''. ''Looperi'' juures häiriski, et film oli liiga stiilne, sünge ja värvid olid kuidagi väga tumedad. Ma sain filmi mõttest aru, aga mind häirisid niivõrd eelmises lauses mainitud asjad, et ma ei suutnud filmi enam nautida.
Nagu ma eelpool mainisin, siis minu jaoks on Euroopa filmid liiga väärtfilmilikud, siis võin nüüd seda kindlalt väita, sest hiljuti sain Silveri kanali, mõnda filmi stseene olen näinud ja üks nädal vaatasin Silveri saatekava, siis sealt ei leidnud mitte ühtegi huvitavat filmi vaadata.
Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus. Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?
- Ralf
- love <3
P2ppin wrote:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus.
See on minu kogemuste põhjal paljude filmide peamiseks probleemiks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Selge
. Mulle tavaliselt ei meeldi filmid, mis on liiga head.
P2ppin wrote:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus. Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?
Liigne ülestiliseerimine oli minu jaoks suur probleem Rian Johnsoni varasema filmi Brick juures. Looperil seda probleemi muidugi pole, kõik on tasakaalus ja stiilset pilti toetab tugev stsenaarium.
P2ppin wrote:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus.
Muideks selle stiilsuse tõttu jätan ka vahele ühe Bruce Willise filmi ''Moonrise Kingdom''.
P2ppin wrote:Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?
Pidin minema kinno vaatama kuna siis otsisin sama head filmi kui ''Palgasõdurid 2'' oli, aga mul on hea meel, et kinno ei läinud vaatama, sest see oli tunduvalt igavam film kui ''Palgasõdurid 2'', ilmselt sama huvitavat filmi enam pikal ajal kinno ei tule, aga arvan, et oleks parema elamuse ka saanud filmist ''Stolen'', kuigi ega see ka väga hea film ole.
Kuidas see võimalik on? 
Öelge ainult, kes elab Tartus ja omab telerit -- kell 21:55 olen teie ukse taga.
Film pole veel DVD'l ega bluray'l ja juba tuleb telekast ?
Saatsin TV3'le veidi muul teemal kirja, aga mainisin ka "Looperi" ootamatult varajast telekas näitamist ja vastuses öeldi, et "selle filmi leviõigused on ostnud vene firma ja nendel on litsentsiperioodid paindlikumad kui suurte kompaniide puhul". Mis iganes see ka ei tähendaks...