riigid ja valitsused on jah sõbrad, see-eest vene ja eesti rahvad on enamuses vaenujalal, huumorit sa ka ei mõista ja natsionalist ma eriti ei ole, mul on isegi mõned sõbrad venelased, mulle lihtsalt ei meeldi et enam ei või tallinna kesklinnas riigilipugagi ringi käia, kohe põrssad kallal, samas ei võeta ka langenud eestlaste ausammastega, kuhu peale on SS soditud midagi ette
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
V....sa oled tüüpiline venelane(ja nüüdsest tea et venelasi kutsutakse sibulateks)....räägid liiga palju ja ajad kõik tagasi ...võta vabamalt...ja kommenteerida võivad siin kõik ja kuidas tahavad..pole sinu asi öelda kes on natsionalist või kes lapsikult räägib... Ja ajalugu on mul viis!....ja vahet pole...eestlased on venelastega igaljuhul vaba eesti eest sõdinud ja see on juba piisav märk mix nad vastikud on...ja selle lipukohapealt ütlen ma et jälgi rohkem uudiseid!!! daa.. Take it easy ja ära satu hoogu... ja mida sa üldse siia teemasse kaasa rääkima ronisid kui pealkirjas oli juba hoiatus olemas..!
Ja võta teadmiseks: ei meeldi sibulad(igas mõttes....tõlgenda kuidas tahad) !!!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:aga samas kui nad ise rüvetavad meie maal meie lipus seda rebides ja kividega loopides....ja seal kuju juures nad ju karjusid ka et paras meile et meid küüditati ja et nad küüdutavad veel(ei ole kindel et see oli nii, aga kuskilt ma kuulsin)
V wrote:kuidas see lipu asi ja jutt on seotud kujuga.Se,et mingid pooletoobised debiilid räuskavad on vaid nende inimeste lauslollus.Samas,kui sa seostad seda kuju mahavõtmise põhjustega,siis ega sa suurt erine.
see lipu lugu toimus kõik seal kuju ümber...(jälgi uudiseid!)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?