Sõrmuste Isand: Kuninga Tagasitulek
Moderator: Meeskond
Re: Sõrmuste Isand: Kuninga Tagasitulek
No see polnudki selleks, et mälu värskendada vms, filmid üsna hästi meeles. Lihtsalt ammu juba tahtmine neid uuesti vaadata ja Kääbiku kinnojõudmine tundub sobiv aeg selleks olema.
6/10
Võrreldes eelnevate filmidega jätkuvalt hea sisuga, aga nii ebaloomulikult pikaks venitatud kaadrid, et uni tuleb peale. Samuti ei meeldi siiani Elijah Wood, kuidagi ebasümpaatne ja imelik.
Võrreldes eelnevate filmidega jätkuvalt hea sisuga, aga nii ebaloomulikult pikaks venitatud kaadrid, et uni tuleb peale. Samuti ei meeldi siiani Elijah Wood, kuidagi ebasümpaatne ja imelik.
- Spellbound
- Ristiisa

Just look at that face. It is just...dazzling.
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Ainuke miinus, mis senini kogu triloogiat arvestades leidnud olen.
Woodi getting stabbed face on nati naljakas lihtsalt

Woodi getting stabbed face on nati naljakas lihtsalt

Hiljuti sai jälle LOTRi extended maraton tehtud ja pärast kümneid korduvaid vaatamisi aastate jooksul pole see triloogia oma sära kaotanud. Return of the Kingis on kõige rohkem stseene, mis iga vaatamisega külmavärinad ihule toob.
See on mu jaoks kõige eepilisem stseen läbi aegade, oleks tore, kui viimane Hobbit suudaks midagi ligilähedast pakkuda.
Frodo ja Sami love story häirib iga vaatamisega rohkem ja kahjuks muutub see triloogia kulgedes järjest nilbemaks. Aga kõik muu on vahva.
See on mu jaoks kõige eepilisem stseen läbi aegade, oleks tore, kui viimane Hobbit suudaks midagi ligilähedast pakkuda.
Frodo ja Sami love story häirib iga vaatamisega rohkem ja kahjuks muutub see triloogia kulgedes järjest nilbemaks. Aga kõik muu on vahva.