Unenäod
Moderator: Meeskond
- Decembermorning
- Batman alustab

Re: Unenäod
tahaks ka midagi unes näha...midagi lahedat,viimasel ajal ei näe sittagi
Decembermorning wrote:tahaks ka midagi unes näha...midagi lahedat,viimasel ajal ei näe sittagi
Pff ma näen igal öösel vähemalt 5 und. Vahetaks igal ajal sinuga kohad, et mitte und näha...
- Decembermorning
- Batman alustab

normaalne... ; )
Nägin unes, et osalesin suusavõistlusel. Minu ees sõitsid LiveForThis ja Spellbound. Ei tea kas nad võitsid või olid lihtsalt mingid tähtsad ninad, aga paljud pärast õnnitlesid neid ja ma mõtlesin, et õnnitleks ka neid ja ütleks "hei, mina olen CM-Girl". : D
Nägin Tony Sopranot ja tema kamraade unes.
(täpsemalt ei mäleta kahjuks)
CM-Girl wrote:Nägin Tony Sopranot ja tema kamraade unes.(täpsemalt ei mäleta kahjuks)

Mulle hakkab vist sõjavägi juba mõistusele: nägin täna unes, et ma tapsin Galil ARM'iga zombisid kuskil metsavahel.
Kuna täna oli vaba päev, siis täitsin tööst jäänud tühja aukutööalaste unenägudega.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Nägin täna öösel teist korda juba seda veidrat unenägu, et viru keskuse 0-korrusel on veel mingi hüpermarket ja veepark ja whatnot. Ja ma jään alati kuidagi lõksu sinna ja need raudkardinad vms tulevad ette. Ja seal sõidetakse rulluiskudega. Fascinating stuff.

Über-wtf. Nägin, et Londoni Olümpial ei tulnud mitte keegi Suurbritannia laulukoori, seega võeti Ashley Cole, Frank Lampard ja Florent Malouda Chelseast. Siis oli mul imidž, kuidas järsku on asi Tallinna Lauluväljakule jõudnud ja toolidega on eraldatud 2 sektorit. Ühes on eestlased oma uhkuses, kus kõik koorijuhid ja mõned lauljad istuvad ning teises on Roberto di Matteo, kes kritseldab ilmselt järgmise mängu koosseisu. Was funny.

Eelmisel nädalal nägin unes trillerit, peaosas Jennifer Lopez (noore naise üks laps tapetakse, jäetakse ähvarduskiri. Palju aastaid hiljem, kui naine on armastuse leidnud, hakkavad ähvarduskirjad korterisse ilmuma). Peale ärkamist polnud kindel, kas film on päriselt olemas. Vist ikka pole.
Aga täna tuldi mulle ütlema, et mind nähti unes. Ja väga oluline oli see, et ma olin vanemleitnant. Unenäonägija on juhuslik inimene töölt, kellele saab aeg-ajalt 'tere' öeldud. Väga äge.
Aga täna tuldi mulle ütlema, et mind nähti unes. Ja väga oluline oli see, et ma olin vanemleitnant. Unenäonägija on juhuslik inimene töölt, kellele saab aeg-ajalt 'tere' öeldud. Väga äge.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- lostinthemist
- Ristiisa

Re:
Wisegirl wrote:Aga täna tuldi mulle ütlema, et mind nähti unes. Ja väga oluline oli see, et ma olin vanemleitnant. Unenäonägija on juhuslik inimene töölt, kellele saab aeg-ajalt 'tere' öeldud. Väga äge.
Võin selle peale mürki võtta, et see konkreetne inimene on sinusse armunud/sinu salajane austaja.
Nägin unes, et olin mingil üritusel (välismaal i guess), kus olid koos mitmed tuntud artistid ja näitlejad.
Minu põhisiht oli suunatud Backstreet Boysile (eriti Kevinile ja Howiele) ning "Kurjuse Kannul" sarja peaosalistele. Vahepeal nägin Kevinit ja Howiet, siis kadusid nad kuhugi ära. Läksin ühte nagu lavatagusesse ruumi, võtsin kotist Coca Cola, vihiku ja vildika. Läksin majast välja. Rääkisin ühega seal kui järsku mu seljataga seisis Kevin. Sain teda kallistada ja see oli imeline.
Olin taas majas ja nägin, et vastu tuleb Joe Mantegna, küsisin kas autogrammi saaks, alguses ta väga anda ei tahtnud, aga lõpuks sain siiski. Tema väljus hoonest ja sisenes Paget Brewster, tema läks Matthew Gray Gubler juurde, sain talt autogrammi ja küsisin seda ka Matthew'lt, ta ytles, et ei jaga autogramme, küsisin, et kas ta võiks midagi joonistada ja ta joonistas ja kirjutas siiski alla ka autogrammi. Ennist vaatasin seljataha ja nägin Kirsten Vangsnessit koos Shemar Moore'ga. Shemar tuli laua juurde, läksin temast mööda (enne veel ütlesin, et "i fucking love you" sarja kohta) ja küsisin autogrammi Kirstenilt. Ja uni sai otsa kahjuks.

Minu põhisiht oli suunatud Backstreet Boysile (eriti Kevinile ja Howiele) ning "Kurjuse Kannul" sarja peaosalistele. Vahepeal nägin Kevinit ja Howiet, siis kadusid nad kuhugi ära. Läksin ühte nagu lavatagusesse ruumi, võtsin kotist Coca Cola, vihiku ja vildika. Läksin majast välja. Rääkisin ühega seal kui järsku mu seljataga seisis Kevin. Sain teda kallistada ja see oli imeline.
Ma nägin täna unes, et mängisin jalgpalli kuskil suvalisel külastaadionil. Mu tiimis oli ka mingi kääbus, kes absoluutselt palli lükata ei mõistnud, mis tegi mind omakorda hullumeelselt pahaseks. Mu isa, kes oli treener, soovitas, et me võiks kaklema hakata. Idee, mille ma rõõmuga vastu võtsin, sest kellele ma muidu ikka ära teeks, kui mitte kääbusele. Kaklusest mäletan ainult seda, et pin'isin ta jala mingi lambiposti taha ja tegin talle palju valu. Great success!