V wrote:I do.but i Don't give a shit what you say. drama has no palce in a comedy,so good day,and fuck off.
Nõustun täielikult, mingi hull draama lõpus oleks ju terve filmi ära rikkunud. Ja arvatavasti oleks film kinodes siis kah läbi kukkunud, oli ju selle filmi edu 2003 aastal suur üllatus mis tähendab, et inimestele meeldis see just sellisena.
Ãtlesin oma arvamuse, ja kui meeldi see arvamus, siis see on sinu probleem, ja keegi ei käsi teil minu kommentaari lugeda. Ãtlen nii, et mulle ei meeldi ninnu-nännu lõpud. Nii et "HOLD MUN N".
JigSaw wrote:Ãtlesin oma arvamuse, ja kui meeldi see arvamus, siis see on sinu probleem, ja keegi ei käsi teil minu kommentaari lugeda. Ãtlen nii, et mulle ei meeldi ninnu-nännu lõpud. Nii et "HOLD MUN N".
peitnud siis silmad kapuutsi alla lõpus.. ja kust teised pidid enne lugemist teadma et neile su arvamus ei meeldi? ja muuseas sulle pidid ju komöödiad meeldima....komöödiatel ongi (enamusel neist) õnnelikud ja ninnu-nännu lõpud
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
kas tegemist oli laus-komöödiaga. Ikka möödukas komöödia. Eks see Disney rikkus natuke ära IMO. Ega ma ei ütle, et see halb film ole. Ei viitsi siin rohkem karata. Targem annab alla. Kirjutage mida tahate.
JigSaw wrote:kas tegemist oli laus-komöödiaga. Ikka möödukas komöödia. Eks see Disney rikkus natuke ära IMO. Ega ma ei ütle, et see halb film ole. Ei viitsi siin rohkem karata. Targem annab alla. Kirjutage mida tahate.
Noh mitte päris komöödia... tegelikult isegi rohkem action... aga naerukohti oli seal minuarust korralikult.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
jaa, ka minule meeldis see film väga!see on ka mu lemmikfilm nr. 1, arvatavasti selleks, et seal oli minu lemmik näitleja- Johnny Depp!!! niisiis, täiesti lemmik=))Sooviks juba kangesti näha järgmisi osi!!