Plekksepp, rätsep, sõdur, nuhk

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Re: Plekksepp, rätsep, sõdur, nuhk

Post by P2ppin »

Kas ma sain õigesti aru, et sulle ei meeldi enam Colin, kuna ta ei osanud õigesti rääkida filmis, kus ta mängis kõnehäirega isikut ?
Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi

Image
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

P2ppin wrote:Kas ma sain õigesti aru, et sulle ei meeldi enam Colin, kuna ta ei osanud õigesti rääkida filmis, kus ta mängis kõnehäirega isikut ?
Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi

Image

Jah, uurisin hiljuti Colin Firthi filme, leidsin viis filmi mida tahaks vaadata ''Trauma'', ''When Did You Last See Your Father?'', ''Then She Found Me'', ''Dorian Gray'' ja ''A Single Man''. Tema filme uurides hakkas tema liiga inglaslik tõsine olek häirima, pean tunnistama, et Michael Caine ja Colin Firth on selle tõttu sarnased, et nad mängivad peaaegu kõiki rolle ühte moodi ja eriti emotsioone ei näita, kuigi Colin Firth-il on rohkem emotsionaalseid rolle, kuigi pean tunnistama, et Michael Caine puhul mind see ei häiri, aga Colin Firth-il juba hakkab ära tüütama, koguaeg ühte moodi mängitavad rollid.

Mulle ei meeldi eriti näitlejad, kes mängivad kõiki rolle ühte moodi, nt. Eesti näitlejatest ei meeldi selle tõttu Harrit Toompere, Evald Hermaküla ja Mikk Mikiver. Ja üldse ei saa ma aru miks Mikk Mikiveri nii hirmsasti ülistatakse, minu arust tunduvalt paremad näitlejad oli Jüri Krjukov ja Jüri Järvet, isegi Tõnu Mikiver. Sellised näitlejad ka ei meeldi, kes on uimased ja hirmsasti filosfeerivad, teine põhjus, miks mulle ei meeldi Evald Hermaküla ja Mikk Mikiver.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

brixxx wrote:Mis on selle mini seriaali nimi, isegi vaataks?

Sama nimega http://www.imdb.com/title/tt0080297/
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Soprano wrote:
brixxx wrote:Mis on selle mini seriaali nimi, isegi vaataks?

Sama nimega http://www.imdb.com/title/tt0080297/

Päris vana mini seriaal, arvasin veidi väiksem ajavahe on miniseriaalil ja filmil.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

brixxx wrote:Oli jälle üks film, kus Colin Firth oli homo. Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi

Image
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by P2ppin »

Millises filmis ta siis veel sama rolli mängis nagu The King's Speechis ?
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

P2ppin wrote:Millises filmis ta siis veel sama rolli mängis nagu The King's Speechis ?

Kõikides filmides on tal hoiak ja oleks suht sama, filmid mida olen näinud, mõjub ta suht sarnaselt, ''Tinker Tailor Solider Spy'', ''Main Street'', ''The King's Speech'', ''St Trinian's II: The Legend of Fritton's Gold'', ''Easy Virtue'', ''Genova'', ''Mamma Mia'', ''St Trinian's'', ''Nanny McPhee'', ''What a Girl Wants'', ''Bridget Jone's Diary''.
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by P2ppin »

Colinit kasutati üsna pikalt stereotüüpselt smug Englishman rollides ja selle ei imestagi, et varasemaid filme vaadates võiks selline mulje jääda, aga ei leia küll midagi nendes rollides ühist The King's Speechi või Single Maniga. Nüüd kui talle on pakutud erinevaid rolle, siis on ta minu arust täitsa hästi näidanud oma mitmekülgust. Ta pole küll Daniel-Day Lewis, aga sellegi poolest üks parimaid inglise näitlejaid hetkel.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

P2ppin wrote:Colinit kasutati üsna pikalt stereotüüpselt smug Englishman rollides ja selle ei imestagi, et varasemaid filme vaadates võiks selline mulje jääda, aga ei leia küll midagi nendes rollides ühist The King's Speechi või Single Maniga. Nüüd kui talle on pakutud erinevaid rolle, siis on ta minu arust täitsa hästi näidanud oma mitmekülgust. Ta pole küll Daniel-Day Lewis, aga sellegi poolest üks parimaid inglise näitlejaid hetkel.

Colin Firthil on küll huvitav hääl, aga viimasel ajal kui ma tema filmide trailereid ja filme vaatan käib tema hääle tämber närvidele, aga usun, et see läheb varsti üle, siiski vaatan filme rohkem näitlemise oskuse järgi kui hääle järgi, kuigi hääl annab palju juurde.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Hea film, sai üllatavalt kähku läbi. Lemmikud olid Smiley, Bill, Peter ja Prideaux. 8/10
Post Reply