Siin on praegu küsitlus, kes on parim actionstaar, Willis peaks ka seal nimekirjas olema, oleksin tema valinud. Minu jaoks kehtib reegel, et kui otsin filmi vaatamiseks ja ei taha viletsa otsa sattuda, on kindel valik võtta Willis'ega film ja ei kahetse.
yippy-ki-yay motherf***** No väga hea näitleja ju. Üks mu lemmikutest. Kindlat lemmik filmi mul temaga vist ei ole. Ootan täiega Die Hard 4-ndat. Esimesed kolm olid ja on klassika.
õnne minu poolt, Die Hardi tetraloogia on ikka kuradi hea. yippy-ki-yay motherf***** Väga rõõmus
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Muideks, kas teadsite, et Bruce Willis on ka laulja, sattusin youtubis peale tema laulmis videole, tegelikult tulin tema intervjuud ''Palgasõdurid 2'' otsima. Hästi laulab, aga liiga tüüpilist muusika stiili laulab, et ilmselt ei viitsi seda kuulata, hetkel meeldib kuulata Howard Keelt.