Muusikaviktoriin
Moderator: Meeskond
Jah, ainulaadseks ma neid just ei loeks, sarnasus Battles'i ja Animal Collective'ga on täiesti selgelt olemas.
Mingil põhjusel jäi Rome minu jaoks kõlama... aga eks maitsed ole selgelt erinevad. Also, muusikat kuulatakse plaatide kaupa.
See lugu tuli esitamisele ka tollel esinemisel, mida Yeasayer tasuta jagab.
Enne võrdväärselt obskuurse loo vastu vahetamist, nagu tagantjärgi selgus, olnuks õige vastus Sunrise.
Mingil põhjusel jäi Rome minu jaoks kõlama... aga eks maitsed ole selgelt erinevad. Also, muusikat kuulatakse plaatide kaupa.
See lugu tuli esitamisele ka tollel esinemisel, mida Yeasayer tasuta jagab.
Enne võrdväärselt obskuurse loo vastu vahetamist, nagu tagantjärgi selgus, olnuks õige vastus Sunrise.
Jolt wrote:Also, muusikat kuulatakse plaatide kaupa.
Ma kuulan alati esimesel korral terve albumi ja olenevalt albumist järgnevatel kordadel kas enim meeldejäänud lood või uuesti tervikuna. Vaatasin Last.fm'st, et olin seda Rome'i kuulanud suisa 5x, aga ikka kohe ära ei tundnud.
http://dl.dropbox.com/u/31344819/lugu2.mp3
Re: Muusika viktoriin
Bump! Anna veel vihjet või lükka midagi uut.
Rassu wrote:Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik
8p - Soprano
6p - null
3p - KiiZ, Ralf
2p - Garli, LiveForThis
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, eerik, Dream, Kickflick, Jolt, Rassu
Eesti bänd Terminaator - Singapuri Lu
...(Mina) vastuseid vaid teab
...(Mina) vastuseid vaid teab
Jep
8p - Soprano
6p - null
3p - KiiZ, Ralf
2p - Garli, LiveForThis
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, eerik, Dream, Kickflick, Jolt, Rassu, JazZ-
8p - Soprano
6p - null
3p - KiiZ, Ralf
2p - Garli, LiveForThis
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, eerik, Dream, Kickflick, Jolt, Rassu, JazZ-
Nii on
8p - Soprano
6p - null
3p - KiiZ, Ralf
2p - Garli, LiveForThis, eerik
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, Dream, Kickflick, Jolt, Rassu, JazZ-
8p - Soprano
6p - null
3p - KiiZ, Ralf
2p - Garli, LiveForThis, eerik
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, Dream, Kickflick, Jolt, Rassu, JazZ-
Björk - Joga
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...