Filmiveebi ühisvaatamised
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Filmiveebi ühisvaatamised (laupäeva õhtuti)
"The Defiant Ones". Nagu see Ott Kiivikase saade!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Poll üleval.
Also, tegin siin vahepeal vaatamiste tabeli (uuendan seda edaspidi esimeses postituses). Vaatajaid pole viitsinud (veel) panna ja mõtlengi nüüd, mismoodi saaks kõige lihtsamalt teada, kes mida vaatas. Päevikutes möllamine võtaks jube palju aega...
Teeksite mulle suure karuteene, kui saadaksite mulle nt. pm'i filmidest, mida vaatasite. Pealkirju saab copy'da siit: http://www.icheckmovies.com/lists/filmi ... ed/rlfstr/

Vaatajate andmeid kokku hetkel: 15
Vaatajate TOP:
Also, tegin siin vahepeal vaatamiste tabeli (uuendan seda edaspidi esimeses postituses). Vaatajaid pole viitsinud (veel) panna ja mõtlengi nüüd, mismoodi saaks kõige lihtsamalt teada, kes mida vaatas. Päevikutes möllamine võtaks jube palju aega...
Teeksite mulle suure karuteene, kui saadaksite mulle nt. pm'i filmidest, mida vaatasite. Pealkirju saab copy'da siit: http://www.icheckmovies.com/lists/filmi ... ed/rlfstr/

Vaatajate andmeid kokku hetkel: 15
Vaatajate TOP:
Spoiler :
Päevik | 2021

Pakkuge siis fantaasiafilme, yo.
- LiveForThis
- Ristiisa

The Keep(1983) by Michael Mann
Luban, et seekord võtan ka osa.
What Dreams May Come (1998)
Lapsena nägin ja läks väga hinge. Võiks nüüd täiskasvanu pilguga üle vaadata.
Kui viimasest ühisvaatamisest osa ei võtnud, siis ei saa pakkuda.
Lapsena nägin ja läks väga hinge. Võiks nüüd täiskasvanu pilguga üle vaadata.
LiveForThis wrote:The Keep(1983) by Michael Mann![]()
Kui viimasest ühisvaatamisest osa ei võtnud, siis ei saa pakkuda.
Päevik | 2021

- LiveForThis
- Ristiisa

Mul ei tulnud esimene ühisvaatamine välja
Kui viimati kontrollisin juhtis kindlalt "The Last Starfighter". Otsisin välja ja ööl vastu pühapäeva koju jõudes vaatasin ära. Pärast tuli välja, et vale film...
Aga kui keegi tahab vaadata kõige lihtsamat/tüüpilisemat "poiss sattub võõrasse maailma ja saab kangelaseks" lugu, siis on TLS õige valik.
Aga kui keegi tahab vaadata kõige lihtsamat/tüüpilisemat "poiss sattub võõrasse maailma ja saab kangelaseks" lugu, siis on TLS õige valik.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...