Mihkel wrote:Kolmandat hakati tegem enamvähem, siis kui hakati tegema teist osa. Kui oled filmimaailmaga kursis siis peaksid teada.
Kusjuures olen kl enam vähem kursis...aga mitte kõigega... Misasja...nad tegid siis kahte filmi korraga või?? aga noh isegi kui on see kolmas osa...kas seal on samad näitlejad(Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley) ??
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Jah kõik on samad näitlejad ja nad teevad kolmandat kuna palju head materjali tuli aga see ei mahtunud ühte filmi ära ja nii nad siis silmisid mõned tseenid kolmanda filmi jaoks juba ära. See peaks jõudme 2007 aastal.
Tähendab, selle filmi treiler tundus kuidagi liiga ulmeline. Nende needuste ja vaimude ning kummitustega on minu arust üle pingutatud. Võib-olla olid need kõik just treilerisse kuhjatud, kuid loodan, et film tuleb ikka esimese osa vääriline.
Ausaltöeldes minu arust tundus ka treiler kuidagi väga ulmeline...ja ma isegi (treileris) pettusin tänu sellele.. aga samas teisest küljest tundis nii mõnigi huvitav koht aga ex näis. elame näeme, loodan et tuleb sama hea kui 1 osa...
V wrote:mõtlesin seda esimest.see on uus. kuid nii väiksel ekraanil on võimatu,et miski jätaks üleüldse hea mulje.soovitan http://www.apple.com/trailers/
selleks vaja vaid quicktimei
minu jaoks oli see piisavalt suur ja selge ja quicktime'i ei ole. aga seal näeb piisavalt hästi.
ma soovitasin seda üleüldse kõigile.ning see ekraan(mitte sulle seega) OLI väike ning quicktime samal lehel olemas.lihtne download ja kõik.
Minu jaoks oli see piisavalt suur ja vaadatavusega...oma viga kui silmapuravik oled!