Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!
Suits S02E02
Friends Season 8
Friends Season 8
Firefly S01E01-06
Like. Ulmesari, kus ulme on täiesti teisejärguline. Mõnus vesternivibe kah.
Like. Ulmesari, kus ulme on täiesti teisejärguline. Mõnus vesternivibe kah.

Game of Thrones S02E06,07
Spoiler :
Wilfredi teise hooaja piloot

<Rassu> liiga väike ei ole fakti moodi
<Rassu> sest kõik saavad olla liiga väiksed
<Rassu> sina oled nt liiga väike suremise jaoks
<Rassu> samas sa võid ikka ära surra
PS. Antud monoloog pole kuidagi seotud Wilfrediga. Aga kuidagi sobis kokku.

<Rassu> liiga väike ei ole fakti moodi
<Rassu> sest kõik saavad olla liiga väiksed
<Rassu> sina oled nt liiga väike suremise jaoks
<Rassu> samas sa võid ikka ära surra
PS. Antud monoloog pole kuidagi seotud Wilfrediga. Aga kuidagi sobis kokku.
Dead Like Me 1x05-14
The Simpsons 21x04
White Collar Season 2
Hawaii Five-0 1x16, 1x17
The Simpsons 21x04
White Collar Season 2
Hawaii Five-0 1x16, 1x17
- LiveForThis
- Ristiisa

Suits S02,E03 - hea, hea, hea
The Newsroom S01,E01 - Aaron Sorkin
Peale mõningate konaruste(loosungitena kõlanud "hope for a better America") on tegemist kiiduväärse asjaga. Jeff Daniels 
The Newsroom S01,E01 - Aaron Sorkin
Suits 2x03
Anger Management 1x01
Anger Management 1x01
Hustle S01xE01 ja E02
- LiveForThis
- Ristiisa

The Newsroom S01,E02
Kui veel mõned päevad tagasi olin üsna kindel, et olen üks väheseid väljavalituid, kellel on õnnestunud Game of Thrones'i kiidukoorist kõrvale jääda, siis 2. hooajaga ühele poole saades, olen siiski sunnitud ennast arglikult tagaritta pressima ja eelseisvate ülistushõisetele vaikselt kaasa pomisema. Analoogselt LoTR'ile on kogu maailm pisimategi detailideni välja lihvitud - mis tähendab seda, et peale põhi-Frodode ei ole ma siiani võimeline tegelaste nimesid ja nägusi kokku panema. Päris suureks saavutuseks võib pidada, kui suudan enam-vähem aru saada, kelle ühte kaadrisse ilmumise tagajärjel ekraanil vähemal või suuremal määral vägivalda oodata võib. (Jah, selle viimase saladus seisneb selles, et Game of Thrones'i puhul võib alati vägivalda oodata, kuna see on peaaegu sama jõhker nagu "Mõrvari päevik".) Igal juhul ootan põnevusega 3. hooaega, mille saabumise ajaks ma selle põhjuse juba suure tõenäosusega ära olen unustanud, nii et teen siia väikese ülestähenduse:
Savi nendest zombiehobustest ja miljoneid maksnud lahingustseenidest - loen hooaja õnnestunuks, kui Gendry üle 10 minuti ekraaniaega saab!
Siiski tuleb GoT'i uuele hooajale kõrgete panuste tegemisse ettevaatlikult suhtuda, kuna tundub, et olen mõne torrentiga kogemata tõmmanud ka needuse, mis kõik vähegi ekstaasi tekitanud seriaalid kohe järgmisel hooajal kohutavaks naatriumhüdroksiidiks muudab. Nimelt on selle õudse needuse olemasolu hiliseimaks kinnituseks üsna tõsiseid seebistumismärke ilmutama hakanud Suits, mida üheks eelmise aasta lemmiksarjaks pidasin. Kuigi pintsaklipslaste omavaheline teravuste pildumine püsib veel kenasti keskmisest kõrgemal tasemel, tundub siiski, et linnas on ka dialoogirindel uus kuningas - The Newsroom. Tõendiks selle kohta (lisaks Sorkin'i nimele) on kas või Steven Moffat'i (!) tweet: "Finally got to see The Newsroom. Most fun a writer can have while feeling hopelessly outclassed."
Lisaks ei saa The Newsroom'i juures märkimata jätta, et Jim Harper on The Office'i Jim Halperti (pisut awkwardim ja kiirema kõnetempoga) doppelgänger.

Savi nendest zombiehobustest ja miljoneid maksnud lahingustseenidest - loen hooaja õnnestunuks, kui Gendry üle 10 minuti ekraaniaega saab!
Siiski tuleb GoT'i uuele hooajale kõrgete panuste tegemisse ettevaatlikult suhtuda, kuna tundub, et olen mõne torrentiga kogemata tõmmanud ka needuse, mis kõik vähegi ekstaasi tekitanud seriaalid kohe järgmisel hooajal kohutavaks naatriumhüdroksiidiks muudab. Nimelt on selle õudse needuse olemasolu hiliseimaks kinnituseks üsna tõsiseid seebistumismärke ilmutama hakanud Suits, mida üheks eelmise aasta lemmiksarjaks pidasin. Kuigi pintsaklipslaste omavaheline teravuste pildumine püsib veel kenasti keskmisest kõrgemal tasemel, tundub siiski, et linnas on ka dialoogirindel uus kuningas - The Newsroom. Tõendiks selle kohta (lisaks Sorkin'i nimele) on kas või Steven Moffat'i (!) tweet: "Finally got to see The Newsroom. Most fun a writer can have while feeling hopelessly outclassed."
Lisaks ei saa The Newsroom'i juures märkimata jätta, et Jim Harper on The Office'i Jim Halperti (pisut awkwardim ja kiirema kõnetempoga) doppelgänger.

Hawaii Five-0 1x18-20
Two and a Half Men 9x05-24
Two and a Half Men 9x05-24