Bernie
Bernie (2011)
Väikeses Texase linnas alustab matusetalitaja sõprust rikka lesega, aga kui ta viimaks naise tapab, püüab ta iga hinnaga jätta muljet, nagu naine oleks veel elus.
Jack Blackiga peaosas oleva Ida-Texase kriminaalloo "Bernie" teemal hakkas Richard Linklater ("Dazed and Confused", "Before Sunrise", "The School of Rock", "Before Sunset") enda sõnul kirjutama juba kümme aastat tagasi.
Loe täielikku tutvustust siit
Bernie
Moderator: Meeskond
Re: Bernie
Minu arust ei ole see film komöödia nagu IMDb's märgitud on. Rohkem krimidraama, kus siin-seal veidike musta huumorit, aga mina isiklikult isegi ei kõkutanud mitte kordagi selle vaatamise ajal. Siiski hea film ja minusugusele Linklater'i fännile vägagi meeltmööda teos.
7/10
muutsin hinde seitsmeks
7/10
muutsin hinde seitsmeks
Last edited by Garli on 28. August 2012, 11:58, edited 1 time in total.
Jack Black on alati naljakas, aga film polnud tõesti väga komöödia. Mulle väga peale ei läinud, küllaltki igav film.
- Ralf
- love <3
Film pole tõesti just suurem asi, kuid tõestab järjekordselt, et Jack Black peaks tegema lõpparve nende lollide komöödiatega ja mängima rohkem sellistes rollides.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Film ei ole tõepoolest eriline komöödia, pigem draama, meenutades mingil määral Intouchables'i. Aga sellega, et see suurem asi ei ole, ei nõustu ma kuidagi. Väga kaasahaarav vaatamine, tõsieluline ning kõigele lisaks jagasid kommentaare näitlejate asemel linnaelanikud. Jack Blacki senini elu roll. Vähemalt sel korral on rotteni 92% õigustatud.
8/10
8/10
7/10
Jack Blacki parim rollisooritus, mida siiani näinud olen, ka Shirley MacLaine ja Matthew McConaughey tegid head tööd. Komöödiat siin tõesti ei olnud, pigem biograafiline draama, mille keskmes lihtne ja sõbralik mees, kes
Jack Blacki parim rollisooritus, mida siiani näinud olen, ka Shirley MacLaine ja Matthew McConaughey tegid head tööd. Komöödiat siin tõesti ei olnud, pigem biograafiline draama, mille keskmes lihtne ja sõbralik mees, kes
Spoiler :
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Garli wrote:http://www.imdb.com/news/ni57159952/
Väga hea film endiselt, mingi kuu aega tagasi or so vaatasin osaliselt uuesti.