Viimane ost

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Locked
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Viimane ost

Post by brixxx »

Muudan veidi teemat kuna avastasin, et teema ''Viimane OST, mida kuulsite'' ei ole poest või internetist muusika ostmine, vaid soundtrackid, siis teen sarnase teema ''Viimane ost'', aga nüüd muusika ostmine poest või internetist.
Last edited by brixxx on 21. June 2012, 23:58, edited 2 times in total.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Mis albumeid on plaanis osta?

Post by Rasmus »

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Rassu, osta mu Bloodhound Gang - Hooray for Boobies cd ära.
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Sten »

Deftones upcoming album
Burn Still "Rise"
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Viimane ost

Post by brixxx »

1. Laupäeval ostsin ''Karl Madise - Kullafondi'', mul on paar nädalat olnud Karl Madise huvi, see tekkis laulust ''Tuhala Nõiakaevu Loits'' (minu lemmiklaul hetkel), selles laulus on Karl Madis üks lemmikuid lauljaid, veel meeldisid Birgit Varjun ja räppar nime ei tea, aga mitte Henri Kõrvits alias Genka.

Head laulud on plaadil, kuigi esimene CD meeldib rohkem, kus on Karl Madise uuemad laulud. Pean tunnistama, mulle ei meeldi eesti keelne versioon Elton Johni laulust ''Sorry seems to be the hardest word'', mis eesti keeles on ''Varem või hiljem''. Üldiselt mulle üldse see laul eriti ei meeldi, aga inglise keelne versioon meeldib rohkem, eriti Blue esituses. Selle laulu peale sattusin esimest korda kui vaatasin ''Aliase'' muusikavideot Jacki ja Irina kohta.

Ma ei ole nii põhjalikult CD kuulanud, et suudaks kõiki 60 laulu nimega kokku viia, kuid kuna olen 1st CD kõige rohkem kuulanud, siis lemmikud on: ''Olen vang su käes'', eriti ''Sügis'' ja ''Volare''. Laul ''Sõltuvus'' koos Genkaga on ka üks lemmikuid Karl Madise laule, aga seda ''Kullafondis'' ei ole.

2. Teisipäeval ostsin Rein Rannap - ''Hingelinnud'', suhteliselt sarnane muusika kui Rein Rannapi eelmises albumis ''Ilus maa'', veidige hakkab selline sünge muusika ära tüütama, Rein Rannap võiks vahelduseks mõned Ruja aegsete laulude moodi laulud kirjutada. Ei saa öelda, et ''Hingelinnud'' halb muusika on, aga siiski tunduvalt igavam kui ''Ilus maa''.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Viimane ost

Post by Soprano »

brixxx wrote:Muudan veidi teemat kuna avastasin, et teema ''Viimane OST, mida kuulsite'' ei ole poest või internetist muusika ostmine, vaid soundtrackid, siis teen sarnase teema ''Viimane ost'', aga nüüd muusika ostmine poest või internetist.

OKEI, selleks saab edukalt kasutada seda teemat: viewtopic.php?f=21&t=6112

Teema lukku.
Locked