''A Greator Darkness'' oli liiga pikk ja veniv ning eriti palju süngem ei olnud 6/10, parem oli juba ''Alpha Noir'' 8/10, aga siiski ei olnud nii sünget laulu, mis hirmsasti oleks meeldinud, mulle meeldivad ERA sünged laulud, ma ei pane siia ''Ameno'' see liiga levinud laul, aga panen ''The Mass''.
Huvitav laul oli, kuigi minu jaoks liiga hard rock, muusikavideo rauast põrsa mask meenutas filmi ''The Man in the Iron Mask'', pole teadnudki sellist eesti artisti. ERA küll meeldib, aga mulle tundub, et ERA ja hard rocki muusikat väga kaua kuulata küll ei saa, mul hakkab juba paar ERA laulu kuulates pea valutama, head laulud, siis nüüd annan ühe ballaad armastusloo.
Mul on Linkin Park kõrvad alati veritsema pannud; seepärast olin skeptiline ka antud loo suhtes, aga üllatusin meeldivalt, kui mõistsin, et seal on lärmamist olulisemalt vähem kui nende varasemates hittides. Kas terve album on selline? 5/10
Ralf wrote:Mul on Linkin Park kõrvad alati veritsema pannud; seepärast olin skeptiline ka antud loo suhtes, aga üllatusin meeldivalt, kui mõistsin, et seal on lärmamist olulisemalt vähem kui nende varasemates hittides. Kas terve album on selline? 5/10