rauls wrote:Tarvas väärib finaalikohta igati! Kõva seeria oli!
Word.
Level wrote:Btw, mis värk delfi kommentaariumis Tanel Teiniga on? Ma ei saa pihta asjale.
Kuna Tartlased pidevalt Teini ülistavad, siis see on nagu üle pakutult naljaks pööratud ja iga asja peale saab sõna võtta, kuidas Tein oleks ikka paremini teinud ja silmad kinni ka kõik ära otsustanud. Vähemalt mina olen nii aru saanud. Mõned tegelased lähevad seal muidugi liiale.
Tarvas rokib! Kurat, kui hea meel mul oleks, kui Rakvere tuleks Eesti meistriks. Tänane mäng oli muidugi kõva avaldus, aga no 3 veel vaja võita. Siiski võib Rocki veel pidada kergeks favoriidiks. Tarval on muidugi ülitugev tagameeste kolmik (Kriisa, Veideman, Saage) ja pikematest on Mürka hoogu sattunud. Hea seeria peaks tulema.
Möödunud hooajal mängis meistriliigat Valga võistkonnas (ilma suurema särata). Hooaja lõpus oli vigastatud. Järgmiseks hooajaks tal minu teada ühegi klubiga lepingut pole.
Mina pean tunnistama, et kõik mu lemmikud korvpallurid on lõpetanud mängimise:
1. Gert Kullamäe - meeldis kuna viskas kolmeseid hästi ja mulle meeldib ka kolmeseid visata ning mulle tundub, et ma saan palju kergemalt kolmeseid sisse kui kaheseid. 2. Margus Metstak. 3. Aivar Kuusmaa.
Hetkel mängijatest:
1. Valmo Kriisa 2. Tanel Tein 3. Tanel Sokk 4. Sten Sokk 5. Vallo Allingu 6. Kristjan Kangur 7. Gert Dorbek 8. Gregor Arbet 9. Marek Doronin 10. Asko Paade
Ma eriti ei tea praeguse aja eesti korvpallist eriti midagi, vaataks, aga ei tea täpselt, millal neid matše näidatakse. Küsimus, kas keegi vaatab korvpalli netist, ma üks kord proovisin ja ma ei saanud neid videosi kuidagi tööle?
Forza wrote:Tanel Tein ei mängi enam mitu aastat juba.
Kui väga kriitiliselt vaadata, siis ei 'mängi' enamik sealt nimekirjast, kui nad üldse seda teinud on, vähemalt mitte sportlikus mõttes.
Võibolla Tanel Tein tõesti ei mängi enam, aga ülejäänud mängijaid olen kõiki näinud, kas Kalev Cramo või Tartu Rocki eest mängimast. Kes siis ei mängi?