"Fugue" 4x08
Einoh, muusikali-episood oli küll väga lilla. Peaasi, et neil endal lõbus oli. Amanda hääl muidugi kõige sümpaatsem - madalam, mitte liiga kile. Madalam hääl on usaldusväärsem. xD
Varjupaik
Moderator: Meeskond
Kes tahab huvi pärast "Fugue" muusikalist osa kuulata, laske hea käia! xD
http://www.youtube.com/watch?v=UvYkeMRJfYg&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=UvYkeMRJfYg&feature=share
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Re: Varjupaik
Praegune hooaeg algas tugevalt, vahepeal olid episoodid suhteliselt meh ja nüüd tundub, et lõppu jäävad parimad osad. Viimast vaadates turgatas pähe, mis on Will'i tegelase puhul valesti tehtud. Sarja alguses oli ta palju meeldivam, omapärasem ja toredam tegelane. Nüüdseks on temast saanud järjekordne kõva mees, kellele peab kõike seletama.
See on mõistetav, et inimesed muutuvad ning neli aastat on piisava pikkusega ajaperiood. Kuid Will muutus järsku, mingit üleminekut ega karakteri arendust polnud. Enam ei uuritud abnormal'ite mõttemaailma (mille puhul oli teda just vaja), vaid hakati tegelame globaalsete ohtude ja ohtlike olendite kinnipüüdmisega. Vastavalt muutus ka Will.
See on mõistetav, et inimesed muutuvad ning neli aastat on piisava pikkusega ajaperiood. Kuid Will muutus järsku, mingit üleminekut ega karakteri arendust polnud. Enam ei uuritud abnormal'ite mõttemaailma (mille puhul oli teda just vaja), vaid hakati tegelame globaalsete ohtude ja ohtlike olendite kinnipüüdmisega. Vastavalt muutus ka Will.
Mh, üksikjuhtumitelt on liigutud suurele plaanile, tekkinud on kaks vastasleeri. Ma täpselt ei oska öelda, millal see juhtus.
Jah, mõneti peegeldab maailmas toimuvat; terrorism ja muu. Enam ei keskenduta ainult abnormalitele. Ei tea, kas varasemad hooajad meeldivad rohkem või mitte. Kui nad leiaks tasakaalu.. ühelt poolt oleks detailsed abnormalitega episoodid, teiselt poolt üldine vahekord inimeste ja "muudega". :/
"Acolyte" oli aga päris põnev osa. Nüüd saab mõelda,
Jah, mõneti peegeldab maailmas toimuvat; terrorism ja muu. Enam ei keskenduta ainult abnormalitele. Ei tea, kas varasemad hooajad meeldivad rohkem või mitte. Kui nad leiaks tasakaalu.. ühelt poolt oleks detailsed abnormalitega episoodid, teiselt poolt üldine vahekord inimeste ja "muudega". :/
"Acolyte" oli aga päris põnev osa. Nüüd saab mõelda,
Spoiler :
Viimasest episoodist on möödas neli kuud, varsti juba viis. Ikka veel pole uue hooaja otsusest midagi kuulda. Raske uskuda, et Sanctuary saab viienda hooaja. Viimasel ajal polnud ma kvaliteediga üldse rahul, aga enam-vähem hea meelelahutus oli ja noh. Amanda.
Kuigi viimane osa polnud mõeldud sarja viimaseks, lõppes see kena üllatuse ning lootusrikka noodiga. Tavaliselt ei salli avatud lõpplahendusi, aga tänu Helen'i eripärale oleks see Sanctuary puhul just sobiv.
See ei tähenda nagu mul oleks midagi viienda hooaja (või isegi tv filmi, mini-series) vastu.
Lõpuks ka ametlik teadaanne, mis kinnitab niigi ilmselget - "Sanctuary" lõpetati.
Seriaalimeeskonnalt ka väike teadaanne ja tänuavaldused näoraamatus.
http://www.multichannel.com/article/484899-Syfy_Ends_Sanctuary_Run_After_Four_Seasons.php
Seriaalimeeskonnalt ka väike teadaanne ja tänuavaldused näoraamatus.
http://www.multichannel.com/article/484899-Syfy_Ends_Sanctuary_Run_After_Four_Seasons.php
Kinnitab ainult seda, mis kõik arvasid/sisimas teadsid. Amanda ja teised saavadki nüüd keskenduda oma uuele projektile, kuid Syfy muudkui kaotab oma sarju ja vähemalt minu jaoks ei asendu need millegi heaga. Ongi jäänud reality show'd ja wrestling.
Ulme missugune.
Palun FV modedel täiendada Sanctuary lehte; lõppes 2011 ja kokku 59 episoodi.
Palun FV modedel täiendada Sanctuary lehte; lõppes 2011 ja kokku 59 episoodi.
Sci-Fi tahtiski oma nimemuutusega vaatajaskonda "laiendada" vms. Suht masendav..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:Sci-Fi tahtiski oma nimemuutusega vaatajaskonda "laiendada" vms. Suht masendav..
Tõesti? Ma mäletan sellist seletust nagu telekanal ei saaks "omada" žanri või kanda selle nime, sellest ka muutus. Eks vaatajaskond laieneb kah, rohkem inimesi vaatab neid reality show'sid, mida on ka odavam toota. Lihtsalt ulmesarju tuleb otsida teistelt kanalitelt.
Võib-olla liialdan veidi, aga vihase fännina on mul see õigus.