"World Trade Center" toob pisarad silma?
Kauaoodatud suurfilmi "Da Vinci kood" vaatamas käinud inimesed ei ole peale seanssi lõppu rääkinud mitte niivõrd filmist endast, vaid selle ees jooksnud treilerist. Nimelt jookseb seikluspõneviku ees reklaamklip augustis esilinastuvast katastrooffilmist "World Trade Center", mis kajastab viie aasta eest toimunud terrorirünnakuid New Yorgile. Oliver Stone-i lavastatud film räägib 2001. aasta 11. septembril toimunud rünnakutest loo läbi tuletõrjujate silmade. Paljud kinokülastajad on väitnud, et hakkasid treilerit vaadates nutma.
T?ielikku uudist loe siit
"World Trade Center" toob pisarad silma?
Moderator: Meeskond
- crackhead
- Ristiisa

Ma tahan näha kas nad siis ka nutavad kui mõnes filmis näidatakse kuidas USA on visanud Iraagis lastehaiglale pomme, see neile pähe ei mahu et Iraaklased on samasugused inimesed nagu nemad, et Ameerikased pole ülimrahvus ja et USA väed on külvanud Iraagis palju rohkem surma kui moslemid oma paari lennukiga WTC-sse sisse sõites.
crackhead wrote:Ma tahan näha kas nad siis ka nutavad kui mõnes filmis näidatakse kuidas USA on visanud Iraagis lastehaiglale pomme, see neile pähe ei mahu et Iraaklased on samasugused inimesed nagu nemad, et Ameerikased pole ülimrahvus ja et USA väed on külvanud Iraagis palju rohkem surma kui moslemid oma paari lennukiga WTC-sse sisse sõites.
Tõsijutt.
There was a HOLE here. It's gone now.
crackhead wrote:Ma tahan näha kas nad siis ka nutavad kui mõnes filmis näidatakse kuidas USA on visanud Iraagis lastehaiglale pomme, see neile pähe ei mahu et Iraaklased on samasugused inimesed nagu nemad, et Ameerikased pole ülimrahvus ja et USA väed on külvanud Iraagis palju rohkem surma kui moslemid oma paari lennukiga WTC-sse sisse sõites.
Sõna üles!