Sõdijad
The Warriors
Sol Yuricki romaani ekraniseering räägib tänavajõugust nimega Sõdijad, kellel on tarvis pääseda võimalikult ruttu Coney Island'i koduterritooriumile pärast seda, kui kõikide gängide esindajate hulka kuuluv Cyrus ühel kogunemisel ootamatult tapetakse ja nemad selles süüdi lavastatakse.
Täielikku tutvustust loe siit.
Sõdijad
Moderator: Meeskond
Re: Sõdijad
Tundub, et sain ühe lemmiku juurde.
Keegi oleks võinud varem öelda, et siin on samasugune survival-vibe nagu Judgment Night'is. Ülikõva!
9/10
Keegi oleks võinud varem öelda, et siin on samasugune survival-vibe nagu Judgment Night'is. Ülikõva!
9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Sõdijad
Mõnus semi-futuristlik atmosfäär ja hea üheõhtu vibratsioon. Kuna Judgment Night on vist üks kõige esimesi filme, mida ma kunagi näinud olen, siis selle mõjutustel on mulle alati säärased nipsatused meeldinud. Ainuke miinus on võib-olla see, et suur hulk Sõdijatest jäi kuidagi kaugeks. Ainult paarile anti iseloom ja sümpaatia. Kõik muu on vinge: palju sõdimist ning huvitavaid lokatsioone. Ja ma ei ole küll fagotiks minemas, nagu Ajax ütleks, aga päris lahedad kostüümid on erinevatele gängidele antud.
9.
9.