Smurfid
The Smurfs (2011)
Smurfide esimene 3D-kinoseiklus koguperekomöödias "Smurfid". Kui kuri võlur Gargamel smurfid nende külakesest minema kihutab, peavad nad läbi aegportaali meie maailma, täpsemalt New Yorgi Central Parki põgenema. Ise vaevu õunapikkused, tuleb neil Suures Õunas leida tagasitee kodukülla, enne kui Gargamel nad kinni võtab.
www.acmefilm.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Smurfid
Moderator: Meeskond
Re: Smurfid
Lähen vaatan kinos 3D prillidega ;)
Eesti keeles loevad peale sellised tegeleased (@Forumcinemas)
Osades Juhan Ulfsak, Anti Kobin, Mirtel Pohla, Andres Ots, Marylin Jurman, Venno Loosaar, Mikk Jürjens, Tarmo Hints, Andres Dvinjaninov, Erki Aule, Sergo Vares, Jaan Vahar, Indrek Ojari, Indrek Taalmaa, Jaan Rekkor, Priit Võigemast, Mart Mikk, Veiko Anvelt
Eesti keeles loevad peale sellised tegeleased (@Forumcinemas)
Osades Juhan Ulfsak, Anti Kobin, Mirtel Pohla, Andres Ots, Marylin Jurman, Venno Loosaar, Mikk Jürjens, Tarmo Hints, Andres Dvinjaninov, Erki Aule, Sergo Vares, Jaan Vahar, Indrek Ojari, Indrek Taalmaa, Jaan Rekkor, Priit Võigemast, Mart Mikk, Veiko Anvelt
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

h0ch wrote:Eesti keeles loevad peale sellised tegeleased (@Forumcinemas)
Jess!!!11 Ja mina veel arvasin, et mingid nõmedad näitlejad...
- Ralf
- love <3
Filmide nagu "Yogi Bear" ja "The Smurfs" peamiseks probleemiks on live actioni ühendamine arvutiga loodud tegelastega, sest koguperefilmides ei mõju see üldse veenvalt, eriti kui digitaalsed junnid on täiesti ebameeldivad - antud filmis oli mul see emotsioon eriti tugev. Ma lihtsalt ei hoolinud smurfidest. Tõtt-öelda ootasin muudkui, et Gargamel mõne neist sinistest munnmeelistest laiaks litsuks. Tekkis hoopis tugev tahtmine "Gnomeo & Juliet"-i uuesti vaadata, mis oli... tunduvalt parem.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Väga nõme film kahjuks. 
Aga mulle meeldis.
Smurfid olid überarmsad & väga kifftid. Azaria võluri rollis oli supernaljakas, kuid enim meeldis tema kass..väga ilmekas ja see naer.. LOL kohte jagus ja vaataks isegi teist korda.
6/10