JFK
JFK
22. novembril aastal 1963 kõlab lask, mis muudab maailma. Dallases lastakse maha Ameerika Ühendriikide president John Fitzgerald Kennedy. Uurimine algab otsekoheselt ja juba mõned tunnid hiljem vahistatakse oletatav laskja. Kuid advokaat Jim Garrison (Kevin Costner) ei usu Lee Harvey Oswaldi (Gary Oldman) süüsse ja jätkab uurimist hoolimata valitsuse ametlikest teadetest.
Täielikku tutvustust loe siit.
JFK
Moderator: Meeskond
Re: JFK
Ma ei teadnudki, et siin mängib Gary Oldman ka, ise olen selle filmi peale sattunud kahte näitlejat uurides Tommy Lee Jones ja Donald Sutherland. Olen seda tükk aega edasi lükanud (kuna on 3 h pikk), aga ilmselt vaatan see nädalavahetus, trailer tundub küll huvitav ja üldse meeldivad sellised filmid. Trailerit vaadates meenutab film ''Thriteen Days'' (üks mu lemmikumaid ajaloo filme ja teine lemmik on ''K-19: The Widowmaker''), aga võibolla seetõttu kuna mõlemas filmis on peaosatäitja Kevin Costner.
Re: JFK
Huvitav film oli, aga minu jaoks veidi liiga pikk, aga sai nüüd see ära vaadatud.
Ma sain filmis aru motiivist, miks tapeti Kennedy, aga ei saanud päris täpselt pihta, kuidas oli sellega seotud Clay Shaw. Tommy Lee Jonesi tegelaskuju välimus meenutas, tema teise filmi ''Cobb'' Ty Cobbi, mulle eriti Tommy Lee Jones hallide juustega ei meeldi.
Toon mõned huvitavamad kohad filmis välja:
Päris elu sündmustel lähtuvate filmide lõpud ei pruugi mulle alati meeldida, ei meeldinud ka ''JFK'' filmi lõpp, sest päriselus ei lõppe alati kõik õnnelikult kui välja mõeldud filmides.
Alles filmi lõpu poole sain pihta,
Lemmik tegelane filmis oli X.
Minu jaoks oli veidige kummaline vaadata kui isiklikult inimesed võtsid presidendi surma nagu oleks inimeste lähedane sugulane surnud.
Hindeks annan 9/10, liiga pikk oli.
Ma sain filmis aru motiivist, miks tapeti Kennedy, aga ei saanud päris täpselt pihta, kuidas oli sellega seotud Clay Shaw. Tommy Lee Jonesi tegelaskuju välimus meenutas, tema teise filmi ''Cobb'' Ty Cobbi, mulle eriti Tommy Lee Jones hallide juustega ei meeldi.
Toon mõned huvitavamad kohad filmis välja:
Spoiler :
Päris elu sündmustel lähtuvate filmide lõpud ei pruugi mulle alati meeldida, ei meeldinud ka ''JFK'' filmi lõpp, sest päriselus ei lõppe alati kõik õnnelikult kui välja mõeldud filmides.
Alles filmi lõpu poole sain pihta,
Spoiler :
Lemmik tegelane filmis oli X.
Minu jaoks oli veidige kummaline vaadata kui isiklikult inimesed võtsid presidendi surma nagu oleks inimeste lähedane sugulane surnud.
Hindeks annan 9/10, liiga pikk oli.