Jersey Shore
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Jersey Shore
Jersey Shore
Jersey Shore (2009)
MTV viib teid Jersey rannikule, et kohtuda 8 täiskasvanud noorega Angelina, Jenni "JWOWW", Mike "The Situation," Nicole "Snookie", DJ Pauly D, Ronnie, Sammi "Sweetheart," ja Vinny, kes veedavad terve suve koos ja jälgime kuidas kulgeb nendega töö, armastus, sõprus, draama.
Ülevaate lisas: Defexer
Loe täielikku tutvustust siit
Jersey Shore (2009)
MTV viib teid Jersey rannikule, et kohtuda 8 täiskasvanud noorega Angelina, Jenni "JWOWW", Mike "The Situation," Nicole "Snookie", DJ Pauly D, Ronnie, Sammi "Sweetheart," ja Vinny, kes veedavad terve suve koos ja jälgime kuidas kulgeb nendega töö, armastus, sõprus, draama.
Ülevaate lisas: Defexer
Loe täielikku tutvustust siit
Re: Jersey Shore
Ei teagi mida kohe kirjutada. Olen vahest seda vaatama sattunud. Draamat ja kätši jagub. Naistekätš
Kõik episoodid vaadatud ja kõige lahjem ka neist on viies. Esimene ja teine hooaeg olid ikka nii head, et peaks taas ette võtma. Kõik tõid ikka korralikult igaõhtu naisi koju ja sai ikka huumorit ja muidugi ei saa nimetamata jätta Angelinat. Jenni on lihtsalt ilus ja figuuris viimastel hooaegadel olnud ning on silmailuks tore vaadata. Deena on kõige ebameeldivam neist kuna ta hääl on tõsiselt eemalepeletav aga olen ka sellega ära harjunud.
Järjest rohkem on teemad ette neile kirjutatud kuid siiski mind köidab see, võibolla just samas sellepärast, et tihti pidudel ka sõbraga tsiteerime osasid laused nshit.
Järjest rohkem on teemad ette neile kirjutatud kuid siiski mind köidab see, võibolla just samas sellepärast, et tihti pidudel ka sõbraga tsiteerime osasid laused nshit.
Snooki on ikka täiesti süüdimatu tegelinski. Ükskõik milles teda ei süüdistata kunagi tulevikus, peab tema vabaks pääsema!
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
http://remotecontrol.mtv.com/2012/03/19 ... ooki-baby/
Loodan tõesti, et nad teevad selle kuuenda hooaja põnevamaks ja äratavad seal selle ellu sest tõesti viies oli nii pe**ekukkunud kui vähegi võimalik. Mõned uued cast memberid or smthing ja oleks kindlasti põnevam.
Loodan tõesti, et nad teevad selle kuuenda hooaja põnevamaks ja äratavad seal selle ellu sest tõesti viies oli nii pe**ekukkunud kui vähegi võimalik. Mõned uued cast memberid or smthing ja oleks kindlasti põnevam.
- Ralf
- love <3
MTV lüpsab seda lehma nagu jaksab, viies pidi ju viimaseks jääma.
Minu jaoks olid "Jersey Shore" esimesed 3-4 hooaega mõnusalt tobe ja haarav meelelahutus, 5. aga nii halb, et olin sunnitud selle pooleli jätma. Võib-olla osutus häirivaks, et see oli tehtud nii Snooki-keskseks. Ja tema on see, kes kõigi nende aastatega aina lollimaks ja räpasemaks muutunud on.
Minu jaoks olid "Jersey Shore" esimesed 3-4 hooaega mõnusalt tobe ja haarav meelelahutus, 5. aga nii halb, et olin sunnitud selle pooleli jätma. Võib-olla osutus häirivaks, et see oli tehtud nii Snooki-keskseks. Ja tema on see, kes kõigi nende aastatega aina lollimaks ja räpasemaks muutunud on.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Ei saa aru, mille pärast te seda üldse vaatate 
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

LiveForThis wrote:Ei saa aru, mille pärast te seda üldse vaatate
Vaata paar osa. Ise olen ka mõne näinud, vaatama küll ei hakanud, aga ära ka ei pannud.
- LiveForThis
- Ristiisa

Olen natuke näinud. Muidu ei hakkaks ju alusetult kritiseerima. Panin kiirelt kinni ja tagasi ei vaadanud. Okse 
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

LiveForThis wrote:Olen natuke näinud. Muidu ei hakkaks ju alusetult kritiseerima. Panin kiirelt kinni ja tagasi ei vaadanud. Okse
Think again!
- LiveForThis
- Ristiisa

Et Oldmani geniaalust nautida ei pea üldsegi seda saasta vaatama hakkama, vaid pean lihtsalt youtube`is ringi tiirlema, et meelde tuletada, milles kogu Jersey Shore`i teema seisneb.
Love that guy
Love that guy