Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
See on see, kui zombie'de tapmine mõjub juba võõralt. Näitab, kui sitasti sari enne seda tehtud on. Lihtne.

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Forza wrote:See on see, kui zombie'de tapmine mõjub juba võõralt. Näitab, kui sitasti sari enne seda tehtud on. Lihtne.
Agreed.
- Spellbound
- Ristiisa

See zombide tapmise alguisstseen oli ju lihtsalt võrratu ja seda nii tehniliselt ja lavastuslikult kui ka eelmisele episoodile olulises võtmes.
Täiesti selge ja valik vastus DeMunni surmale - puhastame ümbrust. Ainuke probleem on aga see, et selline puhastamine peaks olema ja kindlasti ka oli täiesti tavaline rutiinne tegevus. Probleem on see, et rutiinset tegevust ei saa näidata ühe korra - enne anti mõista et valvame ümbrust ja puha, aga seda ei näidatud kordagi. Millegi ütlemine on sageli väga erinev kui selle tegevuse näitamine - actions count not words.
Stseen ise oli sobilik ja mõjus, aga selle eesmärk tundus olevat pigem rutiinse tegevuse segamine DeMunniga juhtunuga väljaelamisega. Väljaelamine oli, aga rutiinsust mitte. Tegelikult oligi see ju esimene kord kui nägime tegelasi farmi ümbrust puhastamas.
Seda enam tuli üllatusena osa lõpus olnud zombide hord farmi juures. Aga see selleks. Ju nad siis kõndisid sinna ühiselt, Zombid töötavad ka omavahel paremini kui inimesed. Eks see on ka osa teemast. Zombid tapavad, sest peavad tapma. Inimene tapab lõbu, soovide ja kõikide teiste ihade pärast. Mõnikord on tapmine õigustatud nagu Shane puhul.
Täiesti selge ja valik vastus DeMunni surmale - puhastame ümbrust. Ainuke probleem on aga see, et selline puhastamine peaks olema ja kindlasti ka oli täiesti tavaline rutiinne tegevus. Probleem on see, et rutiinset tegevust ei saa näidata ühe korra - enne anti mõista et valvame ümbrust ja puha, aga seda ei näidatud kordagi. Millegi ütlemine on sageli väga erinev kui selle tegevuse näitamine - actions count not words.
Stseen ise oli sobilik ja mõjus, aga selle eesmärk tundus olevat pigem rutiinse tegevuse segamine DeMunniga juhtunuga väljaelamisega. Väljaelamine oli, aga rutiinsust mitte. Tegelikult oligi see ju esimene kord kui nägime tegelasi farmi ümbrust puhastamas.
Seda enam tuli üllatusena osa lõpus olnud zombide hord farmi juures. Aga see selleks. Ju nad siis kõndisid sinna ühiselt, Zombid töötavad ka omavahel paremini kui inimesed. Eks see on ka osa teemast. Zombid tapavad, sest peavad tapma. Inimene tapab lõbu, soovide ja kõikide teiste ihade pärast. Mõnikord on tapmine õigustatud nagu Shane puhul.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
See hord tundub siiski minu loogika järgi võimatu.
Spoiler :
Six-Fo wrote:12 osa oli üle pika aja päris hea osa, hakati reaalselt asju organiseerima selleasemel et vahetpidamata suhteprobleeme arutada. (mõni üksik moment välja arvata) Kuid lõpu kohta üks suur WHAT THE FUCK????
Indeed. Väga äge.
Tahtsin aga lisada, et kuigi naistegelased toovad seriaali omajagu nämmutamist ning draamat, tuleks Shane siiski Draamakuningaks tituleerida; keset maailmalõppu otsustab ta, et on paras aeg hakata naise pärast tüli kiskuma ning ei suuda sellest üle saada. S-H-A-M-E. Niiet paras, oligi vaimselt ebastabiilne.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
2x13 oli tõsine zombiseriaali episood, kus ei jäänud puudu ei põnevusest ega ka üllatustest.
Spoiler :
Zinera wrote:Spoiler :
Spoiler :
Rain wrote:Spoiler :
Spoiler :
Olin valmis rõvedamateks stseenideks ning suuremaks verevalamiseks. Kas olen sarja vaatamisega karastunud, aitas ööpimedus või kartsin lihtsalt hullemat. Väga põnev ja pingeline episood, inimelude osas eriti üllatusi polnud. Huvitav, mis nüüd Rick'ist saama hakkab; kuidas grupp temasse edaspidi suhtub jne.
Spoiler :
Kuskil 10 minta episoodi sisse ma ei saanud enam naeru kuidagi pidama, vot see oli alles täpsuslaskmise tase!
Lõpuks ometi
Küll võttis ikka aega.
Lõpp oli korralik teaser, aga hooaeg ise nõõõõrk.
edit: +1, hint
Spoiler :
Küll võttis ikka aega.
Lõpp oli korralik teaser, aga hooaeg ise nõõõõrk.
edit: +1, hint
- LiveForThis
- Ristiisa

Millised olid The Walking Dead`i parimad episoodid?
Lihtne! Avaosa ja finaal.
Kes oli lemmiktegelaseks?
Daryl ja suurte mööndustega ka Shane.
Mida ootad 3. hooajast?
Loodan siiski, et nii ei lähe
Ahjaa, Michonne lööb ka kampa. Minu uus lemmiktegelene
Praeguses seisus olen ühes oodatuimas hooajas ikka ääretult pettunud
Lihtne! Avaosa ja finaal.
Kes oli lemmiktegelaseks?
Daryl ja suurte mööndustega ka Shane.
Mida ootad 3. hooajast?
Spoiler :
Ahjaa, Michonne lööb ka kampa. Minu uus lemmiktegelene
Praeguses seisus olen ühes oodatuimas hooajas ikka ääretult pettunud
- Spellbound
- Ristiisa

Loodan väga, et toovad sisse just rohkem fantaasiaelemente, sest kui realismi taga ajamisega kees tunnetepott nii üle, et keegi ei saanud enam aru, mis ta on ja kus ta on, rääkimata siis veel zombidest, siis nüüd võiksi Michonne tulekuga stiil liikuda kiirema tempo ja suurema pinge suunas nagu ka koomiksis. 3. hooaeg peaks tulema jubedam kui eelmised, aga seda juhul kui nad ei jobuta kogu aja vanglas.
Haigelt loll sari, mida siiski vaatan nagu viimane sucker. Ma ei teagi enam, mis mind selle poole tõmbab. Võib olla meeldib mulle end närvi ajada ja iga episoodi ajal pausitada, et koondada mõtteid selle kohta, mida just nägin või kuulsin. Kui pausitan näiteks Justifiedi ajal siis selleks, et minna tagasi ja vaadata mingi koht uuesti või lihtsalt mõelda läbi sisuliine, siis TWD puhul üritan läbi näha lauslollusest ja ebaloogilisusest, et siis mõista inimlikku loogikat kogu selle jama taga.
Sarja üks suurimaid probleeme on suutmatus lavastada ja kirjutada tegelastevahelisi olulisi situatsioone ja arengut läbi tegevuse. Kogu teine hooaeg oli areng ühe koha peal, mis siis, et meil on zombie infested world. Tegevust oleks neil olnud küllalt - näiteks sõiduvahendite soomusmasinateks muutmine või mis iganes loogiline mõte, mis tuleks igale teisele normaalsele inimesele pähe. Teine probleem on aga pidev seletamine, et mis me teeme, aga alati võiks ka reaalselt näidata - perimeetri kontrollimine, maaala puhastamine või mis iganes, aga ei saa ju seletada, et sina teed seda ja mina seda, aga siis saavad hiljem verandal kokku ja ajavad jälle udu.
Kolmas suurim probleem on viis, kuidas tegelased mõistavad oma tundeid - kammoon, keegi ei räägi nii, mõtlevad küll, aga keegi ei ütle nii otse välja. Kuidas ma saan samastuda tegelastega, kes puistavad südant nagu oleksid Oprahi saates. Detailide väljamängimisest pole kuulnud? Subtle lähenemine? Psühholoogiline karakteriarendus? Ei? Eks surege siis, ma vaatan teid suremas ja mul on põnev, aga ma ei hooli.
Supekas on ära vajunud (viimane oli siiski hea), The Walking Dead ajab oma udu, Alcatraz võtab alles hoogu, aga erinevalt kõikidest teistest pole FRINGE siiani langenud nulli või tekitanud tunde, et palun lõpetame nüüd ära. Grimm on ka üks hea nähtus teiste kõrval. Et siis ulme/fantaasia/horrori pealetung on Fringe näitel tugev vanade tegijate rindel, aga nõrk uute tulijate suhtes. Grimm on tegija, aga sellest jääb väheks.
Spoiler :
Haigelt loll sari, mida siiski vaatan nagu viimane sucker. Ma ei teagi enam, mis mind selle poole tõmbab. Võib olla meeldib mulle end närvi ajada ja iga episoodi ajal pausitada, et koondada mõtteid selle kohta, mida just nägin või kuulsin. Kui pausitan näiteks Justifiedi ajal siis selleks, et minna tagasi ja vaadata mingi koht uuesti või lihtsalt mõelda läbi sisuliine, siis TWD puhul üritan läbi näha lauslollusest ja ebaloogilisusest, et siis mõista inimlikku loogikat kogu selle jama taga.
Sarja üks suurimaid probleeme on suutmatus lavastada ja kirjutada tegelastevahelisi olulisi situatsioone ja arengut läbi tegevuse. Kogu teine hooaeg oli areng ühe koha peal, mis siis, et meil on zombie infested world. Tegevust oleks neil olnud küllalt - näiteks sõiduvahendite soomusmasinateks muutmine või mis iganes loogiline mõte, mis tuleks igale teisele normaalsele inimesele pähe. Teine probleem on aga pidev seletamine, et mis me teeme, aga alati võiks ka reaalselt näidata - perimeetri kontrollimine, maaala puhastamine või mis iganes, aga ei saa ju seletada, et sina teed seda ja mina seda, aga siis saavad hiljem verandal kokku ja ajavad jälle udu.
Kolmas suurim probleem on viis, kuidas tegelased mõistavad oma tundeid - kammoon, keegi ei räägi nii, mõtlevad küll, aga keegi ei ütle nii otse välja. Kuidas ma saan samastuda tegelastega, kes puistavad südant nagu oleksid Oprahi saates. Detailide väljamängimisest pole kuulnud? Subtle lähenemine? Psühholoogiline karakteriarendus? Ei? Eks surege siis, ma vaatan teid suremas ja mul on põnev, aga ma ei hooli.
Supekas on ära vajunud (viimane oli siiski hea), The Walking Dead ajab oma udu, Alcatraz võtab alles hoogu, aga erinevalt kõikidest teistest pole FRINGE siiani langenud nulli või tekitanud tunde, et palun lõpetame nüüd ära. Grimm on ka üks hea nähtus teiste kõrval. Et siis ulme/fantaasia/horrori pealetung on Fringe näitel tugev vanade tegijate rindel, aga nõrk uute tulijate suhtes. Grimm on tegija, aga sellest jääb väheks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ise tunnen samamoodi, et häid külgi väga ei oskagi välja tuua, aga miski ikka paneb vaatama (kergeta hilinemistega aga ikkagi). See hooaeg oli samuti täielik kräpp, aga vähemalt tundub, et järgmine hooaeg on neil veits reaalsem "safe zone" (no see farmis kükitamine ja pere mängimine oli ikka väga naeruväärne).
Spoiler :