Plaza 3D vs Solaris 3D
Moderator: Meeskond
Re: Plaza 3D vs Solaris 3D
Mul on probleem pigem nina valutamisega ja viimaste 3D filmide ajal olen terve aeg prillidest kinni hoidnud.
- lostinthemist
- Ristiisa

Rassu wrote:Mul on probleem pigem nina valutamisega ja viimaste 3D filmide ajal olen terve aeg prillidest kinni hoidnud.
Tsiteerin ennast:
lostinthemist wrote:Protip kõigile, kelle nina hakkab valutama - rebige pehmest salvrätikutest mingi jupp välja, voltige kokku ja pange see nina peale, et prillid toetuvad sellele. Ma olen nii praktiliselt iga kord teinud Forum Cinemas'i raskete prillide puhul ja asi on täiesti efektiivne. Solarise/Cinamoni omad on see-eest nii kerged.
Ralf proovis ära ja ütles, et nendest oli täiega kasu.
lostinthemist wrote:Ralf proovis ära ja ütles, et nendest oli täiega kasu.
Eks ma proovin ka järgmine kord ära, aga nagu ma enne ütlesin, siis üritan neist 3D filmidest eemale hoida, nii et ei tea, millal järgmine kord tuleb.
Usun, et su nõuanne võib täitsa töötada.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kickflick wrote:Kas viga on vaid minus või hakkab ka teistel kohe 3D filmi vaadates silmad kipitama?
Kuivad, väsinud, valutavad, kipitavad... yeah.
- Ralf
- love <3
Päris kipitama ei hakka, aga tihti osutub 3D kurnavaks ja väsitab silmi, justkui vaataks keset suvepäeva tükk aega taevasse. Minul takistab see harilikult filmi nautida, rääkimata ebamugavate prillide kandmisest.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

nii palju kui mul on kogemusi nende kahe vahel siis Solarise 3D on jätnud kõvasti parema mulje. Solarise kasuks kohe see, et nende 3D tehnika kasutab palju kergemaid/mugavamaid prille ning et prillid ei muuda pilti tumedamaks.
CCP 3D puhul häirib jah prillide kohmakus, kuid suurimaks miinuseks jäi omal ajal see, et pilt on konkreetselt tume. Kas see on siiamaani keiss? Mäletan, et kui omalajal käisin üht oma lemmik 3D'd vaatamas seal (kaasfoorumlaste närvide peale mõeldes, jätan selle filmi nime mainimata), siis öö stseenid olid nii pimedad, et vahepeal oluliselt palju elemente ekraanil ei näinud. Sama filmi Solarises vaadates oli teema hoopis teine.
Igatahes default valikuna eelistaks Solarist siiani.
CCP 3D puhul häirib jah prillide kohmakus, kuid suurimaks miinuseks jäi omal ajal see, et pilt on konkreetselt tume. Kas see on siiamaani keiss? Mäletan, et kui omalajal käisin üht oma lemmik 3D'd vaatamas seal (kaasfoorumlaste närvide peale mõeldes, jätan selle filmi nime mainimata), siis öö stseenid olid nii pimedad, et vahepeal oluliselt palju elemente ekraanil ei näinud. Sama filmi Solarises vaadates oli teema hoopis teine.
Igatahes default valikuna eelistaks Solarist siiani.
Last edited by DaydreamDiamond on 20. March 2012, 12:48, edited 2 times in total.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:Nii palju kui mul on kogemusi nende kahe vahel siis Solarise 3D on jätnud kõvasti parema mulje. Solarise kasuks kohe see, et nende 3D tehnika kasutab palju kergemaid/mugavamaid prille.
Täiesti nõus. Solaris on 3D kvaliteediga kõvasti Plazast üle.
Ralf wrote:Päris kipitama ei hakka, aga tihti osutub 3D kurnavaks ja väsitab silmi, justkui vaataks keset suvepäeva tükk aega taevasse. Minul takistab see harilikult filmi nautida, rääkimata ebamugavate prillide kandmisest.
Enne ei saanud ka vaadata 3D filme, silmad kipitasid ja valutasid ja jooksid vett, pea hakkas ka valutama, kuid siis sain prillid ja nüüd on korras. Silma väsitavad natukene ikka, aga eks see ole see 3D "võlu".