Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
Vastus oli teise spoileri all. Sai liiga lihtne, oleks pidanud piksleid juurde keerama, aga see selleks.
Hakkasin tegelikult juba tavalist filmimängu teemat tegema, aga siis mõtlesin et nagunii vilmuveeblased ei viitsi pilte muutma hakata ja mäng jääks seisma vms. Ma veel vaatan, kas ise viitsin,
et äkki teeb ikkagi ühise mänguna.
Hakkasin tegelikult juba tavalist filmimängu teemat tegema, aga siis mõtlesin et nagunii vilmuveeblased ei viitsi pilte muutma hakata ja mäng jääks seisma vms. Ma veel vaatan, kas ise viitsin,
Hinti foorumlasega samastamise mäng on hea mõte, aga et see seisma ei jääks, võiks selgeks teha põhimõtte, mis kunagi ircus alguse sai. Ehk, kas niikaua tegeletakse ühe foorumlasega, kuni rohkem sarnaseid karaktereid kellelegi pähe (/avaldamiseks) ei tule või hakkab mäng toimuma nii, et 'üks pakub foorumlase - teine vastab ja pakub uue foorumlase jne'. Esimese variandi puhul on küsimus ka selles, kes peaks nimetama uue isiku, kelle kohta sarnaseid sarja-/filmitegelasi hakatakse pakkuma.
Soprano, mängu idee on muhe ja imho töötaks mõlemas variandis. Auhinnamängu puhul on hasarti ja hoogu veidi rohkem, aga isiklikult võtaks heal meelel osas ka üldises vormis. Uma oli kergelt tuntav.
IlseV esitatud parandusettepanek on ülimalt hea ju. Hinti mäng on tõesti väga lahe... aga kulgeb hetkel kuidagi loiult. Teisipidi tehes oleks lugemist tõesti rohkem.
IlseV esitatud parandusettepanek on ülimalt hea ju. Hinti mäng on tõesti väga lahe... aga kulgeb hetkel kuidagi loiult. Teisipidi tehes oleks lugemist tõesti rohkem.
Re: Pildimäng - Luukide avamine
Vastame siia teemasse ehk kes ees see mees? Võiks siis juba privaatsõnumiga vastused saata, teed punktitabeli, paned kindla tähtaja vastamiseks jne.
Siia teemasse ikka vastamine. Kuna muidu ei toimiks see pakkumisega kaasnev luukide avamise värk.
Ja kuna ma eeldan, et hetkel veel pilti ära arvata ei oska, siis keegi võiks midagigi pakkuda, et saaksin teise luugi avada
Ja kuna ma eeldan, et hetkel veel pilti ära arvata ei oska, siis keegi võiks midagigi pakkuda, et saaksin teise luugi avada
Asi on selles, et nii ei ole kõigil võrdseid võimalusi. Punktid saab "kiireim" ehk see, kes on parasjagu foorumis.
Palju huvitavam on, kui saadame vastused privaga ja hakkad siis "luuke" avama. Vaata näiteks seda mängu.
Palju huvitavam on, kui saadame vastused privaga ja hakkad siis "luuke" avama. Vaata näiteks seda mängu.
Soprano wrote:Asi on selles, et nii ei ole kõigil võrdseid võimalusi. Punktid saab "kiireim" ehk see, kes on parasjagu foorumis.
Ma tahaks teha küll nii, aga siis veniks asi pikale. Nt homseks õhtuks lõpetaksin selle ühe avatud luugiga, ülehomseks teisega ja nii jõuaksin esimese vooruga lõpule umbes nädala pärast. Teise vooruga läheks aega kaks korda rohkem. Kokku läheks siis umbes aasta, kui igapäevaselt asjaga tegeleda...
Või sa mõtlesid, et kui keegi ära arvab, siis enam rohkem luuke ei ava?
Võid teha nii, et esimeses voorus paned ühe pildi, kus on üks ruut avatud (nagu enne tegid) ja ootad meie vastused ära (soovitavalt 24h). Siis avad uue "luugi" nende jaoks, kes enne ära ei arvanud. Lisaks paned arvamiseks juba uue pildi neile, kes esimese ära arvasid jne.
Lõpuks võib sul olla nt. juba 3 pilti ühe vooru jooksul, kõigil erinev arv ruute avatud, mille eest saab siis ka vastavalt vähem punkte. Nii läheks kiirelt ja on just põnevam kui mäng kestab nädal või paar.
Lõpuks võib sul olla nt. juba 3 pilti ühe vooru jooksul, kõigil erinev arv ruute avatud, mille eest saab siis ka vastavalt vähem punkte. Nii läheks kiirelt ja on just põnevam kui mäng kestab nädal või paar.
Okei, teengi nii. Ole nii hea ja kustuta need alguse postitused ära, mis selle Elm streeti pildiga seoses olid, tekitab äkki kellelegi segadust.
Re: Foorumimängude arutlus
Teadmiseks, et 26. märtsil ehk siis esmaspäeval lükkan ühe filmipildimängu käima. Selline, kus vastused mulle privasse saata ja koostan edetabeli. Esimesel korral on vastamiseks aega kolm päeva, ehk siis kolmapäeva õhtuni, et kõik soovijad jõuaksid osaleda!
Rassu kle, ma küll teiste eest ei tea rääkida, aga sa võiks vabalt mõned "luugid" veel avada viimasel pildil.
hmm Rassu, pole mõtet jälle vist tervet päeva raisata, et ava parem kohe veel mõni "luuk" sellel viimasel pildil. Ainult ühe avamine ei aita kedagi vist. Saaks selle mänguga kiiremini õhtale.