Raudmees

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Robert Downey Jr on idealne Tony Stark. Ootasin seda filmi mitu aastat, ning kui nägin.. ei pidanud pettuma. Nüüd peaks kõigi eelduste kohaselt järjes Tony alkoholismi storyline mängu tulema. Olen suur Marveli fänn juba lapsest saati.. kui sai Kanal 2'e pealt Marveli multikaid vaadatud. Kickass!
Stan Lee on mu kolmas vanaisa.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Stan Lee cameo oli naljakas, kui Stark kutsus teda Hugh Hefner'ks. Teisel vaatamisel panin veel tähele Tom Morello't (Rage Against the Machine), kes oli koopas üks valvuritest.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Film ise igati lahe. Kahju ainult, et lõpumadin oli nii magedalt tehtud. Kirjutasin ise ka kunagi Iron Man'st: 7/10.
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Teist korda vaadates ikka hea. Nüüd uut ootama jääma. Rourke pahalasena - i'm sold.
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Miskipärast ei istunud väga. Vaatasin ära, aga millegi erilisega südamesse küll ei jäänud. Unikaalne ta küll oli, aga mitte nüüd midagi nii vapustavat.
5/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Peale 1,5 aastast vahet vaatasin täna uuesti, kusjuures filmist ei mäletanud põhimõtteliselt mitte tuhkagi. Ja ikkagi oli väga hea, siiski kordusena, kuid sellegi poolest, väga hea. (Y) Mul pole kunagi varem olnud selline hea arvamus kordusena vaadatud filmist...
9/10*
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sitaks kick-ass ikka, poole silmaga jälgin.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Image vs Image

Jälgin muidu ka veerand silmaga.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Peaks ka vist oma vana avatari tagasi panema. :)
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

kulat, esimene osa on ikka parem kui teine. ja esimene meeldib mulle väga.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Esimene osa on minu meelest koomiksifilmide absoluutne tipp.

No offence to Batman, but...fuck The Dark Knight!
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Raudmees (2008)

Post by Pixie »

Igati tubli koomiksifilm, kõige parem selle juures oli peaosatäitja. :) Tundus kuidagi erinev teiste kangelastega võrreldes. Ülejäänud tegelaste roll jäi tõesti tagasihoidlikuks, aga see-eest meeldis vaadata, kuidas Tony raudrüüd putitas ning harjutas selle kasutamist. Tundus usutavam. 7/10
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re:

Post by brixxx »

Hülss wrote:Nii isiklikus elus kui ka kinolinal on tegemist närvilise, humoorika ja elu näinud isikuga.

Mis mõttes on Robert Downey Jr. isiklikus elus närviline?

Hülss wrote:Kuid eriefektid ja suured summad ei tee filme ja seda on meile näidanud viimastel aastatel nt. X-Men 3, Pirates 3 ja ka Spiderman 3. Kõik kolm on massiivsete summadega loodud linateosed ja sisult häbistavalt nõrgad.

Ma ei ole küll näinud ''X-Men 3'', aga olen näinud ülejäänusid ning ütlen, et need olid paremad kui eelnevad nende triloogia filmid eriti ''Pirates 3'' kuna eriti ei ole koomiksi filmide huviline, seega ei ole eriti Spidermani filmidest vaimustuses, aga siiski pean tunnistama, et ''Spiderman 3'' oli huvitavam kui eelmised Spidermani filmid.

Koomiksfilmid kangelasetest on lahedad ja üleloomulikud vaadata, aga siiski ma ei ole neist väga vaimustunud. ''Iron man'' kahte osa vaatama hakates ei ole, mul olnud sellist vastumeelsust kui oli ''Spidermaniga'', mida nägin esimest osa telekast ja siis mõtlesin, et vaatan ülejäänud 2 osa ka ära, action ja tegevus oli huvitav, aga sisu vast mitte eriti. Plaanis on vaadata varsti Batmani, kuigi olen selles suhtes suhteliselt kriitiline kuna vaatasin kunagi ühte Batmani animafilmi ja see ei meeldinud mulle absoluutselt.

Kuid ''Iron Man'' on üks normaalsemaid koomiks filme ja ei ole ka liiga üleloomulik, kui välja arvata see, et masin hoiab Tony Starki elus. Pean tunnistama, et ''Iron Man 2'' on huvitavam, seal on Stark depressiivsem. Jeff Bridges oli huvitav halva tegelaskujuna, kuigi veidi vähe näidati teda. Hiljuti vaatasin ühte Bridges romantika ja komöödia filmi ''The Mirror Has Two Faces'' ning küll tema tegelaskuju seal lobises, see oli kuidagi harjumatu, üldiselt tundub Bridges uimase ja vähe rääkiva inimesena. Tegelikult esimest korda nägin Bridges ''Iron Manis'', aga hakkas meeldima filmis ''Tron: Legacy'' ning sellest saati olen tema filme vaadanud. See ilmselt aiendas kuna mul oli tema tegelaskujust kahju, et ta pidi virtuaalsesse maailma jääma.

Hindeks 8/10.

Kas te olete kõikide Marveli filmide koomikseid lugenud? Mina pean tunnistama, et ma ei ole mitte ühtegi koomiksit nende filmide kohta lugenud ja ka mitte lapsepõlves multikaid vaadanud võibolla ainult ''Spiderman'', mulle tuleb meelde ainult ''Yugi Moto'', mis mulle siiani meeldib. Kas teie lemmik filmid ongi ainult koomiksi ainetel tehtud? Kas reaalsed filmid teile ei meeldi?
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Re:

Post by uLtImAtEcRiTiC »

brixxx wrote:Kas teie lemmik filmid ongi ainult koomiksi ainetel tehtud? Kas reaalsed filmid teile ei meeldi?

Ei. Ainult reaalsed filmid meeldivadki, peas ma midagi valmis ei mõtle.

Ja Jeff Bridges'ist on sul küll kaunikesti mannetu ülevaade.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Re:

Post by brixxx »

uLtImAtEcRiTiC wrote:
brixxx wrote:Kas teie lemmik filmid ongi ainult koomiksi ainetel tehtud? Kas reaalsed filmid teile ei meeldi?

Ja Jeff Bridges'ist on sul küll kaunikesti mannetu ülevaade.

Mis mõttes mannetu, et nimetasin ainult kolm filmi mida olen tema kohta näinud, ma olen näinud rohkem, aga üritan postistuse juures jääda ikka filmi juurde. Veel olen näinud filme: ''True Grit'' (poole vaatamisega tegelikult), ''A Dog Year'', ''The Open Road'', ''Stick It'', ''K-Pax'', ''Blown Away'', ''Fearless'', ''The Fabulous Blaker Boys''. Neist lemmik on ''A Dog Year'', ''Stick It'', ''K-Pax'', ''Blown Away'' ja ''Fearless''.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Post Reply