Mina, robot
Moderator: Meeskond
Pixie wrote:Need robotid tundusid creepyd. Oma vaikse hääle ja rahulikkusega.
Mina mõtlesin sama - creepy'd tüübid.
Mulle meeldis see Will'i tehiskäe otstarve filmis. Oli lahe, et tema oli ainuke inimestest, kes selletõttu sai natukenegi robotitele vastu. Samuti kulus käsi ära filmi lõpus. Selline saatuse roll oli huvitav.
Ulmekate sõbrana saab punkti lisaks.
8/10
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Ralf wrote:RockabillySarin wrote:Asimovi sõbrana saab punkte 7/10. Mõnus jälgimine oli.
Asimoviga on antud filmil siiski üsna vähe pistmist, filmi algaineks on võetud vaid tema läheneminele robootikale ja kuidas ta selle enda fiktiivsesse inimühiskonda integreeris.
(y) Piisas kolmest robootika reeglist, et filmi nautida
RockabillySarin
60000
60000
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Mina, robot
Aastatega pole midagi paremat juurde tekkinud ning kuigi filmil on oma kitsaskohad, on seda siiski mõnus uuesti ja uuesti üle vaadata. Will Smithi üks parimaid action-rolle.
8/10
8/10
Re: Mina, robot
8/10
Nii sisuliselt, teostuselt kui ka näitlejatöö poolest imehea film. Olen seda näinud nii palju, sest kunagi võitsin VHS'i, kuid siiani ei ole tüdinud. Filmis säilib põnevusmoment, mis ei lase tujul langeda, Will Smith teeb uskumatult head tööd. Robotid on tasemel ja eriefektid hästi välja tulnud.
Nii sisuliselt, teostuselt kui ka näitlejatöö poolest imehea film. Olen seda näinud nii palju, sest kunagi võitsin VHS'i, kuid siiani ei ole tüdinud. Filmis säilib põnevusmoment, mis ei lase tujul langeda, Will Smith teeb uskumatult head tööd. Robotid on tasemel ja eriefektid hästi välja tulnud.