Aasta naisosatäitja 2011?
Aasta naisosatäitja 2011?
Aasta naisosatäitja 2011 valimine
Re: Aasta naisosatäitja 2011?
Kahtlemata Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo)
Minu silmis ei saa Swintonile keegi vastu. Kena, et "We Need to Talk About Kevin" sai vähemalt 1 nommi kätte.
- Kirsten Dunst (Melancholia)
Väga sümpaatne nimekiri. Minu hääle saab Elizabeth Olsen.
teine nominent: Brit Marling
teine nominent: Brit Marling
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) oleks tunnustust väärt küll
.
Ma pole mitte ühtegi neist filmidest näinud. Ma võin oma hääle kellelegi ära müüa...
Jääb Mara, kelle ka nomineerisin.
Elizabeth Olsen't mõtlesin alguses teisena esitada, aga otsustasin veetleva Jessica Chastain (The Tree of Life) kasuks. Also, mul õnnestus Young Adult eelmine aasta ära näha ja Charlize Theron'lt ei saa lihtsalt silmi ära... väga meeldejääv osatäitmine. Oli hea "naiste aasta", suurem valik kui tavaliselt imo.
Elizabeth Olsen't mõtlesin alguses teisena esitada, aga otsustasin veetleva Jessica Chastain (The Tree of Life) kasuks. Also, mul õnnestus Young Adult eelmine aasta ära näha ja Charlize Theron'lt ei saa lihtsalt silmi ära... väga meeldejääv osatäitmine. Oli hea "naiste aasta", suurem valik kui tavaliselt imo.
Soprano wrote:Oli hea "naiste aasta", suurem valik kui tavaliselt imo.
Isegi väga hea. Kusjuures kui vaadata välismaa kriitikute lemmikute nimekirju, siis tuleb välja, et umbes sama palju häid esitusi on veel nägemata...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kuna nähtud 2011. aasta filmide range on paraku üsna väike, siis valmistas parima naisosatäitja esitamine taaskord üsna suuri komplikatsioone. Lõpuks sai esitatud Elle Fanning, sest, mark my words - ühel päeval teeb ta veel kõikidele siin nimekirjas olijatele silmad ette! (Või siis hakkab erinevate võõrutusravide vahet pendeldama, aga loodame parimat.)
Praegu läheb lukku lohetätoveeringuga Rooney Mara!
Praegu läheb lukku lohetätoveeringuga Rooney Mara!
Spoiler :
Soprano wrote:Jääb Mara, kelle ka nomineerisin.
kuigi
JazZ- wrote:Kuna nähtud 2011. aasta filmide range on paraku üsna väike, siis valmistas parima naisosatäitja esitamine taaskord üsna suuri komplikatsioone.
- Spellbound
- Ristiisa

Valisin Tilda Swintoni ja Elizabeth Olseni vahel. Mara`t pole jätkuvalt näinud, aga kahtlen, et tema suudab kahele eelnimetatule vastu panna. Olsenile võib olla, aga Swinton njetu.
Melancholia oli võimas film, aga kui peaksin hakkama sealt välja noppima parimaid näitlejaid, siis ei valiks kedagi. Filmi vorm ja Trieri aina kaugemale küündiv stiil lihtsalt lämmatasid Dunsti ja teisi näitlejaid nii hoolega, et eraldiseisvat väärtust neist enam välja ei kasvanud. Alles jäi aga tõeline maal ehk näed tegelasi, mõistad nende tegevusi, nende liikumisi, mõtteid, aga ei samastu ega taha tunda.
Swinton on igas rollis omamoodi, alati pakub midagi kordumatut ja nii oli ka Kevinis. Olsen oli aga tõsine üllataja. Esiteks ei ole ma teda kunagi varem vist mujal näinud, aga esmamulje MMMM-i põhjal on kustumatu. Siinkohal tulevad mängu filmid ja selles lahingus võidab paraku Kevin. Ramsay režii ei ole mitte parem Durkini kriipivast draamast, aga kui Durkin pühendas kogu oma jõu paarile näitlejale ja ülejäänud jättis tahaplaanile, siis Ramsay suutis tööle panna kõik, kes ekraani väisasid. Swintoni esitus selle all ei kannatanud. Niisiis, Swinton.
Melancholia oli võimas film, aga kui peaksin hakkama sealt välja noppima parimaid näitlejaid, siis ei valiks kedagi. Filmi vorm ja Trieri aina kaugemale küündiv stiil lihtsalt lämmatasid Dunsti ja teisi näitlejaid nii hoolega, et eraldiseisvat väärtust neist enam välja ei kasvanud. Alles jäi aga tõeline maal ehk näed tegelasi, mõistad nende tegevusi, nende liikumisi, mõtteid, aga ei samastu ega taha tunda.
Swinton on igas rollis omamoodi, alati pakub midagi kordumatut ja nii oli ka Kevinis. Olsen oli aga tõsine üllataja. Esiteks ei ole ma teda kunagi varem vist mujal näinud, aga esmamulje MMMM-i põhjal on kustumatu. Siinkohal tulevad mängu filmid ja selles lahingus võidab paraku Kevin. Ramsay režii ei ole mitte parem Durkini kriipivast draamast, aga kui Durkin pühendas kogu oma jõu paarile näitlejale ja ülejäänud jättis tahaplaanile, siis Ramsay suutis tööle panna kõik, kes ekraani väisasid. Swintoni esitus selle all ei kannatanud. Niisiis, Swinton.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Kuna pole neist ühtegi näinud, siis ei hakka Kickflick'i tegema.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kickflick wrote:
- Kirsten Dunst (Melancholia)