Aasta film 2011
Aasta film 2011
Aasta film 2011 valimine
Re: Aasta film 2011
Drive
Väga pingeline valik, "Melancholiat" pole näinud ning filmipäeviku põhjal läheb neljas koht "The Gril With the Dragon Tattoole" (7/10), kolmas ja teine koht on jagamisel "50/50" ja "Midnight in Paris" vahel (8/10), võidutseb "Drive" (8,5/10) ehk siis hääl viimasele.
- LiveForThis
- Ristiisa

Pagan võtaks, Fincheri filmi pole senini näinud, muidu valiks Drive`i kohe ära. Eks peab ennast kinno vedama 
Kindlalt "Melancholia"!
"Midnight in Paris" saab hääle. Minu jaoks Alleni kõige kergem tükk, seda on lihtne/rahustav/lõõgastav vaadata.
Kui "Drive" oleks lõpuni iseendale truuks jäänud (minu arust ei jäänud), oleks esikoht kindlalt tema.
nominendid: "Jodaeiye Nader az Simin" & "Super 8"
Kui "Drive" oleks lõpuni iseendale truuks jäänud (minu arust ei jäänud), oleks esikoht kindlalt tema.
nominendid: "Jodaeiye Nader az Simin" & "Super 8"
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Nomineerisin kaks indiet: 50/50 ja Win Win.
Mulle mulle meeldivad meeldivad need need pealkirjad pealkirjad.
Mulle mulle meeldivad meeldivad need need pealkirjad pealkirjad.
"Drive" oli küll hea film, aga minu maailma ta ilmselt nii meeletult, kui paljude teiste siinsete foorumlaste oma, ei rokkinud. "The Girl with the Dragon Tattoo" jääb oma häälest ilma väga lihtsalt põhjusel (SPOILERID?) - filmile järgnenud pooletunnine jalutuskäik kinost koju oli filmi tegevuspaigale hirmuäratavalt sarnase keskkonna tõttu üks kõigi aegade hirmsamaid - enda umbes 1/16 juudipäritolu tõttu olin täiesti valmis selleks, et keegi lähima lumemütsiga maja tagant välja astuks ja vastavalt mõnele piiblitsidaadile mul jäsemed otsast lõikaks.
"Melancholia" ja "Midnight in Paris" on küll veel nägemata, aga kuna Lars von Trier'i loomingu eriline fänn pole kunagi olnud ja kuigi "Midnight in Paris'i" kuskil 7-8/10 meeldimises olen üsna kindel, teen siiski julge panuse ja panen oma kaardid 50/50 peale!
"Melancholia" ja "Midnight in Paris" on küll veel nägemata, aga kuna Lars von Trier'i loomingu eriline fänn pole kunagi olnud ja kuigi "Midnight in Paris'i" kuskil 7-8/10 meeldimises olen üsna kindel, teen siiski julge panuse ja panen oma kaardid 50/50 peale!
Vist esimest korda aasta tegijate ajaloos olen kõik nomineeritud ja lõppvooru jõudnud filmid ära näinud, üllatus mullegi. Aga hääle saab "Midnight in Paris", sest see oli (mingite Ekspressi ja TMK arvustuste pärast, mis esialgu sellest tüüpilise ekstsentrilise allenliku filmi mulje jätsid) hoomamatult parem ja lõbusam, isegi kui teised kolm (v.a. "Melanhoolia") olid MIP'iga võrdväärselt head.
Otsustasin ikkagi praegu hääletada, aga see hääl tuleb suht pimesi. Ma olen nendest filmidest korralikult vaadanud vaid 50/50 ja Midnight in Paris ning tagataustaks käis ühe korra Drive kah. Valin 50/50 ehkki Paris oli hea. Drive'i pean korralikult üle vaatama (mitte taustaks mängima panema!), Lohetatokat näen alles kuu lõpus (vist) ja Melanhoolia mind kahjuks/õnneks ei huvita ning võib-olla ei vaevugi vaatama seda.
Minu arust kõik head filmid. Filmipäevikus sellised hinded:
The Girl with the Dragon Tattoo - 8/10
Melancholia - 8/10
Drive - 8/10
50/50 - 9,5/10
Midnight in Paris - 8,5/10.
Seega 50/50.
The Girl with the Dragon Tattoo - 8/10
Melancholia - 8/10
Drive - 8/10
50/50 - 9,5/10
Midnight in Paris - 8,5/10.
Seega 50/50.
Last edited by rauls on 18. January 2012, 23:21, edited 1 time in total.
Nomineerisin vist Drive ja Midnight in Paris'. Esimene neist on 2011 filmidest minult kõige kõrgema (9/10) hinde saanud.
Pikalt ei pidanud mõtlema :)
Pikalt ei pidanud mõtlema :)
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Eelmise aasta lemmikud on "Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2" ja "X-Men: First Class". Sellest listist aga läheb hääl filmile "Melancholia" .