Aasta meesosatäitja 2011?
Aasta meesosatäitja 2011?
Aasta meesosatäitja 2011 valimine
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta meesosatäitja 2011?
Jee, Mullan made it!
Kuna kõiki filme näinud, siis valisin südamerahuga Mullani. See roll still haunts me
Antud valikust olidki aasta lemmikud Levitt, Gosling ja Mullan. Aga Mullani etteaste on neist see kõige erilisem. Seekordseks ühiseks jooneks nii palju, et kõigi kolme rollid läksid korda, väga. Mullani järel seisabki kohe Gosling. Väga raske valik. Mõlemad väga omapärased näitlejad väga omapärastes filmides.
Kindlasti McConaghey parim roll läbi mitme, mitme aasta.
Kuna kõiki filme näinud, siis valisin südamerahuga Mullani. See roll still haunts me
Antud valikust olidki aasta lemmikud Levitt, Gosling ja Mullan. Aga Mullani etteaste on neist see kõige erilisem. Seekordseks ühiseks jooneks nii palju, et kõigi kolme rollid läksid korda, väga. Mullani järel seisabki kohe Gosling. Väga raske valik. Mõlemad väga omapärased näitlejad väga omapärastes filmides.
Kindlasti McConaghey parim roll läbi mitme, mitme aasta.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Aasta meesosatäitjaks on minu jaoks üks ja ainus Ryan Gosling, kes ei olnud silmapaistev mitte ainult ühes, aga lausa kolmes filmis. Sellist career yeari oleks häbi mitte tunnustamata jätta.
Mullan kahjuks veel nägemata. Andsin hääle Gordon-Levittile. Kaalusin ka Goslingut.
- LiveForThis
- Ristiisa

Goslingule ei andnud häält seetõttu, et Goslingu mängu varjutas Refni režii. Refn tegi temast oma filmi kangelase. Aasta film? For sure! Gosling kui tõusev staar? Loomulikult, tüüp on üks andekaimaid noori näitlejaid Hollywoodis.
Mullan aga täitis kogu ekraani paari vihapurske ja tõmblevate näolihastega. That`s why
Mullan aga täitis kogu ekraani paari vihapurske ja tõmblevate näolihastega. That`s why
- Joseph Gordon-Levitt (50/50)
Raske valik on raske - suhteliselt tasakaalus 50/50 Goslingi ja Gordon-Levitt'i rollisoorituste vahel (potentsiaalne combobreiker Mullan veel nägemata). Hääle sai siiski Gordie, sest nagu LiveForThis välja tõi, jäi Gosling õige pisut Rafni suurepärase režii varju.
Kui mõelda eelmise aasta peale siis jäi enim just silma Gosling ja ka Perlman.
Mullan. Gosling ei saanud piisavalt teha.
Pitt ja Dujardin oleks võinud ka nominatsiooni saada.
Pitt ja Dujardin oleks võinud ka nominatsiooni saada.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Gosling oli, on ja jääb mu esimeseks man crush'ks.
Sel aastal juba uus Gosling + Refn film.
Dujardin (Artist) oli mu teine nomm ja pärast saatmist plahvatas, et unustasin totaalselt Michael Parks'i (nagu kahjuks akadeemikudki), aga Red State sai mul siiski korra mainitud lavastaja kategoorias, et kõik on ikka balansis.
Sel aastal juba uus Gosling + Refn film.
0ll wrote:Pitt ja Dujardin oleks võinud ka nominatsiooni saada.
Dujardin (Artist) oli mu teine nomm ja pärast saatmist plahvatas, et unustasin totaalselt Michael Parks'i (nagu kahjuks akadeemikudki), aga Red State sai mul siiski korra mainitud lavastaja kategoorias, et kõik on ikka balansis.
Kõhkluseta Gosling
Minu hääl underdog Matthew McConaughey'le.
Tyrannosaurus ainukesena veel nägemata. Muidu on Mullan alati sümpaatne olnud.
JGL #2 ja Gosling #1. Kahju, et mees auhinnatseremooniatel Drive'ga armastust pole saanud. Pärast võitu võiks kamba peale rahad kokku panna ja mingi FV Award'i talle saata. :}
JGL #2 ja Gosling #1. Kahju, et mees auhinnatseremooniatel Drive'ga armastust pole saanud. Pärast võitu võiks kamba peale rahad kokku panna ja mingi FV Award'i talle saata. :}
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker