Aasta pettumus 2011?

Filmiveebi aasta tegijate hääletustulemused ja kommentaarid.

Aasta pettumus 2011?

Poll ended at 26. January 2012, 23:08

The Pirates of Caribbean: On Stranger Tides
9
30%
Super 8
7
23%
Cowboys and Aliens
8
27%
Transformers: Dark Side of the Moon
6
20%

Total votes: 30

Ardo
Batman alustab
Batman alustab

Re: Aasta pettumus 2011?

Post by Ardo »

Mina filmisaateid, vastavat kirjandust ega treilereid ei jälgi, seega alustan filmide vaatamist tavaliselt puhtalt lehelt (kui just režisöörile pandud ootused välja jätta).
Küll õnnestub edukalt pettuda järgedes- seekord siis The Thing (2011)

edit. Kauboid ja Tulnukad, kuna pettumus pärast vaatamist oli antud valikust suurim. Piraate pole näinud, ega kavatsegi, selleaastased Transformerid olid paremad kui eelmised ja Super 8 ei üllatanud/morjendanud.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Kohe kindlasti Super 8. Trailer oli vägev, kuid film ise....... korraks jäin vist magama kah.
Transformeritest ei oodanud midagi ja sain kinos täitsa positiivse üllatuse, kui tuli välja, et pole üldse nii halb kui teine osa. Ülejäänud kahe kohta ei oska midagi öelda. Ei oodanud kumbagi ja pole vaevunud vaatama kah.

Teine kandidaat oli Paul.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Kickflick wrote:Pole ühtegi näinud, aga arvan, et see oleks Transformerid, seega andsin hääle neile.

Ausalt, mida sa teed? See oli just sama hea nagu "ohh, ma ei tea ühtegi poliitikut, aga ma hääletan Laari poolt, sest mulle meeldib ta puhmas lõust." Võta 0llist eeskuju näiteks...

ja sina
Ardo wrote:Küll õnnestub edukalt pettuda järgedes- seekord siis The Thing (2011)

The Thing ei ole isegi järg...

Mis aga pettumusse puutub, siis sellest nimekirjast saavad piraadid kindlasti mu hääle. Ma isegi jäin tükiks ajaks magama kinos.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Indeed.
Antud nimekirjast oli kõige suurem pettumus Super 8. Teistest ei oodanud suurt midagi ja need sain vaikselt ära vaadatud.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ardo
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ardo »

The Thing ei ole isegi järg...

Filmiärikad võivad seda nimetada kuidas tahavad- fakt on, et tegemist oli viletsa remakega.
See, et lõpus viidi nö. otsi kokku, on sama elementaarne, nagu sõbrale "tere" ütlemine.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

lostinthemist wrote:
Kickflick wrote:Pole ühtegi näinud, aga arvan, et see oleks Transformerid, seega andsin hääle neile.

Ausalt, mida sa teed? See oli just sama hea nagu "ohh, ma ei tea ühtegi poliitikut, aga ma hääletan Laari poolt, sest mulle meeldib ta puhmas lõust." Võta 0llist eeskuju näiteks...

Treilereid olen ma näinud ja tean, millest filmid räägivad, nii et see polnud huupi lahmimine.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Trailerite jaoks on omaette teema olemas. Me räägime siin täispikkadest filmidest. Pealegi, trailerid ei näita alati filmi õiges valguses. Võtame näiteks "Sucker Punchi." Trailer oli üliäge, aga film ise kokkuvõtlikult..? Meh.

Või näiteks tsiteerin Levelit (loodan, et ta ei pahanda) trailerite teemast ja siit:
Level wrote:Super 8 teaser/trailer maitses nagu lapsepõlv. 80ndate seiklus-/sõprusfilmid E.T., Stand by Me, Goonies etc.
Hääl siis S8'le.

Level wrote:Antud nimekirjast oli kõige suurem pettumus Super 8.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Üks jama kõik, mis vahet sel on?
Locked