Te ei kujuta ette kui hea meel oli mult seda kõike lugeda... pea-aegu kõik olid suitsetamise vastu!:D see mulle meeldib. hea et noored saavad selle tõsidusest aru.. Suits on s**t !!!!! BullShit! Mul viskab selle haisgi üle!! Mul on jumalast kahju et ma pasiivne suitsetaja olen... Aga ma ei saa sinna parata...vanemad suitsetavad nii või naa. Nõme lihtsalt.. olen muidu proovinud ka ja see oli ülipask!!:s elusees ei proovi rohkem!!
Suitsetan alates detsembrist. Mõtet maha jätta ei ole olnud, milleks ma siis alustasin? Päevas tõmmatud sigarettide hulk on varieeruv, kas kolm-viis tükki või lausa terve pakk. Oma klassist jäi see rumal komme külge. Lemmikmark on punane Marlboro, aga Silk Cut ja L&M käravad ka. :wink:
Fletchu wrote:Suitsetan alates detsembrist. Mõtet maha jätta ei ole olnud, milleks ma siis alustasin? Päevas tõmmatud sigarettide hulk on varieeruv, kas kolm-viis tükki või lausa terve pakk. Oma klassist jäi see rumal komme külge. Lemmikmark on punane Marlboro, aga Silk Cut ja L&M käravad ka. :wink:
Ühesõnaga: Vana korsten ise! ;)...noh või siiis noor
kas keegi saaks öelda, kus kohas väljaspool tallinnat davidoff suitse müüakse ? mina näiteks maksimates ja selverites neid näinud ei ole.. ja tallinnas nägin neid suitse ka ainult tsenteri putkas niiet suured tänud neile kes vastavad:)
Vahel ikka suitsetan. Kui asi seltskonnaks kisub, siis tegevuste vahepeale käib küll. Muidu üldiselt ei suitseta - üksi kuskil ringi konnates, kodus, suvilas vms.
Ei suitseta, aga olen väiksest titest peale passiivne suitsetaja ma ei kannata suitsetamist üldse ja väga kole vaadata minu jaoks suitsetajaid... ise kõik teavad mis oma rahaga teevad, just läks suitsupakk 10 eeku kallimaks, aga nagu ma aru olen saanud,siis suitsetajatel on väga raske seda maha jätta aga kui väga tahta, siis kõik on siiani asja maha jätnud, nii vähe kui neid on
Eks ta nii kipub olema. Ise kipun ses suhtes kampades nagu "outsider" olema, kuid parem olen outsider kui suitsu suhu panen. Mingi kambajõmmlus nüüd küll sellist hukutavat otsust ei vääri.