rauls wrote:Täna Kanal 2-s kell 23:30 "The Big Lebowski". Mul endal Coenite suurteos kummalisel kombel nägemata. Kasutan võimaluse ära, panin salvestama.
rauls wrote:Täna Kanal 2-s kell 23:30 "The Big Lebowski". Mul endal Coenite suurteos kummalisel kombel nägemata. Kasutan võimaluse ära, panin salvestama.
Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
Defexer wrote:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
Sõbrad nagu vennad üks parim näide on ikka Stand by Me (1986), aga võimalik, et oled seda näinud. Hetkel liiga väsinud, et midagi muud mõelda.
Defexer wrote:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
What's Eating Gilbert Grape
Good Will Hunting
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Filmisoovitusi, ehk postitus 40-st parimast filmist mida ma eelmisel aastal vaatasin. Klõpsa postituses punastele linkidele, loe arvustusi ja vast leiad paar filmisoovitust millega õhtuid sisustada.
Jagan filmisoovitusi, ehk siis valisin välja 12 isiklikku lemmikut vesterni, ehk kauboifilmi žanrist ning veel mõned head viited panin lisaks juurde. Valdavalt on rõhk revisionistlikul westernil, aga minu arust ongi need alati kõige paremad. Klikkige filminimedel ja saate lugeda pikemaid arvustusi.