Kaks ja pool meest
Moderator: Meeskond
Re: Kaks ja pool meest
Väga loodan, et Ashton Kutcheri karakter saab varsti üle enda eksist ja lapselikust käitumisest, sest praegusel momendilma jätaksin ma pigem uued episoodid vaatamata kui kuuleks jälle seda nunnulikku häält ja näeks seda pubekakäitumist, mis aina enam hakkab muutuma tüütuks ja ebameeldivaks.
Rain wrote:Väga loodan, et Ashton Kutcheri karakter saab varsti üle enda eksist ja lapselikust käitumisest, sest praegusel momendilma jätaksin ma pigem uued episoodid vaatamata kui kuuleks jälle seda nunnulikku häält ja näeks seda pubekakäitumist, mis aina enam hakkab muutuma tüütuks ja ebameeldivaks.
No vot, nii ka juhtus. Ja kusjuures seriaal on ka sellevõrra paremaks muutunud, vähemalt kaks viimast episoodi.
Nagu varemgi olen maininud, oleks võinud 8nda hooaja koos Charlie Sheeniga otsad kokku tõmmata. 9ndat hooaega vaatan ilmselt vaid inertsist edasi, kuigi see on kohutavaks läinud.
Mul pole halli aimugi mis mingid üldtunnustatud arvamused sellest sarjast hetkel võivad olla ja kas keegi veel üldse vaatab seda. See sari on olnud lihtsalt nii sitt nii kaua ju, pmst mingi teine-kolmas hooaeg alates pask. Igastahes võite ka liigset ajurakkude kulutamist süüdistada, aga mulle on nüüd viimase aja KaksPoolMeest hakanud meeldima. Käimaolev hooaeg nt tundub igati okei. Keegi võiks mulle teada anda muidugi, et kas mina siin ette kujutan juba asju, või hakkab see sari jalgu alla saama jälle
Minule jällegi Ashton Kutcher ei meeldi. Sheen on parem! 
Õppevahendid kooli ja lasteaeda
Tänu sellele, et juba mõnda aega saab sarja vaadata mitme kanali pealt, võin vist öelda, et enamus hooaegadest on nüüdseks ära nähtud. Kirjutama pani aga see, et eile nägin viimase hooaja viimast episoodi ja see oli ikka ülimalt halb.
Viimastel aastatel muutus Alan kohe eriti rotiks ja paljud naljad labaseks, lambi rahvast kogunes palju jne, aga nii koledat lõppu poleks ikka osanud oodata. Mis juhtuma pidi, et selline jama kokku pandi.